Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 09:55

Başkan Emriye Köse AK Parti'den istifa ederek, Ekip Arkadaşları ile Yeniden Refah Partisine Üye Oldu

Aile İçi İletişim ve Toplumsal Sorunlar Sakarya Şube Başkanı Emriye Köse Ak Parti'den İstifa ederek 30 kişilik gurup arkadaşları ile birlikte Yeniden Refah Partisi'ne üyelik kayıtlarını yaptırdı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 04-03-2024 20:07   Güncelleme : 04-03-2024 20:16
Başkan Emriye Köse  AK Parti'den istifa ederek, Ekip Arkadaşları ile Yeniden Refah Partisine Üye Oldu

Aile İçi İletişim ve Toplumsal Sorunlar Sakarya Şube Başkanı Emriye Köse, beraberindeki bir grup ile AK Parti'den istifa edip Yeniden Refah Partisi'ne katıldı.

Başkan Emriye Köse, "Türkiye'nin mili görüş iktidarına ihtiyaç var dinamik kadro ve ülkemize çok hizmetleri olan adil bir düzenin Türkiye'de uygulanması için mücadele veren efsane hocamız Erbakan Hoca'yı unutmadık onun yolu yolumuzdur onun oğlu fatih Erbakan ili görüşün yeni genç liderinin olduğu davada yer almak bende ülkem için himmet etmek için Yeniden Refah Partisi saflarına katılma kararı aldım. Yeniden Refah Partisi'nin bir neferi olacak ülkemize milletimize  hizmet etmek için tüm enerjimi Yeniden Refah Partisi'nin iktidar olması için harcayacağım. Adapazarı ilçe teşkilatı ve kadın kolları tarafından çok güzel bir şekilde karşılandık şahsım ve ekibim adına sıcak sohbetlerine güler yüzlerine çok teşekkür eder başarılarının devamını dileriz." dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR