Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 07:50

Başkan Kemal Ağralı: “Cumhuriyet Bayramımızın 100. Yılı kutlu olsun

Vatan Partisi Sakarya İl Başkanı Kemal Ağralı: “29 Ekim, arkada kalan bir tarih değil, bağımsızlığımız, egemenliğimiz ve toprak bütünlüğümüz için yaslanacağımız, ilham kaynağımızdır.” dedi.

gundem
Giriş Tarihi : 28-10-2023 11:00
Başkan Kemal Ağralı: “Cumhuriyet Bayramımızın 100. Yılı kutlu olsun

Başkan Kemal Ağralı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle bir basın açıklaması yaptı. Başkan Ağralı, açıklamasında: “ Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıldönümünü, Ülkemizin üç bir yandan kuşatıldığı bir dönemde kutluyoruz. Türkiye’mizin ve İsrail Siyonizm’inin piyonlarına karşı verdiği vatan savaşı ile aynı zamanda bir cumhuriyet savaşıdır. Cumhuriyet mevziisi, bugün Ege, Akdeniz, Suriye’nin kuzeyi, Karabağlar ve Filistin’dir. İçeride PKK ve FETÖ’ye karşı mücadeledir. Asya ayağa kalkıyor ve yeni bir dünya kuruluyor. Türkiye’nin bu dünyada onurlu yerini alması, yeniden kimsesizlerin kimsesi olmasında Cumhuriyeti yaşatmaktadır.

Türk milleti vatan ve üretim devriminden zaferle çıkmıştır. Bu kutlu günümüzde bize cumhuriyetimizi emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşları ile birlikte tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum. Bu düşünce ve duygularla Cumhuriyet Bayramımızın 100. Yılı kutlu olsun.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR