Fısıltı HABERLERİ
HV
06 MAYIS Pazartesi 13:33

BÜYÜKŞEHİR ADAY ADAYI DURAN; “SAKARYA’YI YAŞAYANLARIN MUTLU OLACAĞI BİR ŞEHİR YAPACAĞIZ”

“BEN BU ŞEHRİ GÖNÜLDEN SEVDİM AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Rıdvan Duran, Sakarya’yı diğer şehirlerden daha yaşanabilir bir şehir haline getirerek, yaşayanların mutlu olacağı bir şehir yapacaklarını söyledi.

gundem
Giriş Tarihi : 04-12-2023 18:01
BÜYÜKŞEHİR ADAY ADAYI DURAN; “SAKARYA’YI YAŞAYANLARIN MUTLU OLACAĞI BİR ŞEHİR YAPACAĞIZ”

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Rıdvan Duran, teşkilat buluşmaları kapsamında ilçe başkanları ve partililerle bir araya gelmeye devam ediyor.Sapanca, Hendek, Akyazı ve Karapürçek ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Duran, İlçe Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kollarıyla bir araya geldi.

Ziyaretlerde konuşan Duran, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen temayül yoklamasında verdikleri destek için ilçe teşkilatlarına teşekkür etti.

 

“BU ŞEHRİ YAŞAYANLARIN MUTLU OLACAĞI BİR ŞEHİR YAPACAĞIZ”

Duran, Sakarya’nın en güzeli hak ettiğini ifade ederek, “ Bilgi birikim ve tecrübemle doğup büyüdüğüm, üzerimde büyük emeği olan şehrime hizmet etmeye devem etmek sitiyorum. Bu benim en büyük hayalim. Ben, bu şehre, bu zamana kadar yapılanların daha en güçlü bir şekilde yapmak için hazırım.. Bu şehri, diğer şehirlerden daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için, herkesin yaşamaktan onur duyacağı, yaşamaktan mutlu olacağı bir şehir yapmak için hep birlikte çalışacağız. Çocuklarımızın geleceği için, hep birlikte ortak akıl ile Sakaryamızı, her açıdan çok daha güçlü bir şehir haline getireceğiz. Kültürel yapıyı aidiyet duygusunu ortak bir dille hep birlikte inşa edeceğiz. Şehrin gücüne güç katmak istiyorsak, hep birlikte hareket etmeliyiz. Bu potansiyel bizim şehrimizde, bizim insanımızda fazlasıyla var. Bunu birlikte başaracağız.” diye konuştu.

“TEŞKİLATLARLARIMIZLA BİRLİKTE YOL YÜRÜYECEĞİM”

Duran, teşkilatların AK Parti ailesinin ve bu davanın en önemli neferi olduğunu, aday gösterilmesi durumunda şehrin sorunlarının çözümüne ve geleceğine yönelik yapılacak çalışmalar da, teşkilatın görüşlerini alacaklarını ve teşkilatlarla birlikte yol yürüyeceğini belirtti. AK Parti teşkilatlarının gönüllük esasına göre çalıştığını belirten Duran, bu yüzden teşkilatların her bir üyesinin oldukça kıymetli olduğunu ifade etti.

“BU ŞEHRİ GÖNÜLDEN SEVDİM”

Sakarya’yı gönülden sevdiğini ifade eden Duran şunları söyledi; “Bu şehirde doğdum, bu şehrin sokaklarında büyüdüm, ailem bu şehirde, dostlarım bu şehirde. Rabbim bana ülkeme hizmet etme noktasında önemli makamlar nasip etti. En son bakan yardımcılığı görevindeydim. Bu şehir, bugünlere gelmemde bana her zaman en büyük desteği verdi. Her zaman ailem ve dostlarım yanımda oldu. Görevlerim süresince önemli tecrübelerim ve bilgi birikimim oldu. Ankara ve İstanbul’da görev yaptığım sürelerde, şehrime katkı sağlayacağım önemli bir alt yapıya sahip oldum. Ankara’nın ekonomik gücünü, İstanbul’un kültür ve sanat gücünü bu şehrin bir evladı olarak kendi şehrime taşımaya söz verdim. Bizim şehrimiz insanıyla, coğrafi yapısıyla, diğer şehirlerden çok daha avantajlı. Bu kaynakları doğru kullanarak ve yeni kaynaklar üreterek, bu şehri diğer şehirlerden çok daha üst seviyeye çıkartmak için aday adayı oldum” dedi.

“ADALETLİ BİR YÖNETİM”

Konuşmasında yönetimde adalet ilkesine değinen Duran, şunları kaydetti:

“Cumhurbaşkanımızın en büyük ilkelerinden biri de yönetimde Adalet ilkesidir.Adı,Adalet ve Kalkınma Partisi olan AK Partimiz iktidara geldiği günden bu yana bu ülkeyi adalet ilkesiyle yönetiyor.

Ben,şu an için AK Parti’nin Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayığım. Şayet Cumhurbaşkanımızın ve parti büyüklerimizin vereceği kararla Büyükşehir Belediye başkanı adayı olur ve seçilirsem, yönetimde adalet, benim en büyük ilkem olacaktır. Ben bu şehri adaletle yöneteceğim. Bundan hiçbir vatandaşımızın şüphesi olmasın.”

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR