Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 08:42

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Azize Adayı Çeroğlu'ndan SGC’ye ziyaret

Sakarya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Çeroğlu, seçilmeleri halinde ilk yapacakları işin kentsel dönüşüm olduğunu belirterek, “Sakarya’da bir deprem gerçeğimiz var” dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 26-02-2024 16:38   Güncelleme : 26-02-2024 16:42
CHP Büyükşehir Belediye Başkan Azize Adayı Çeroğlu'ndan  SGC’ye ziyaret

KİMLER KATILDI?

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Milletvekili Ayça Taşkent, İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Azize Çeroğlu, Adapazarı Belediye Başkan Adayı Sabri Anıl Özkan ve partililerle birlikte Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur’u ziyaret etti. Ziyarette konuşan Milletvekili Taşkent, Sakarya’nın sorunlarını TBMM’ye taşımak için mücadele ettiğini söyledi.

DEPREME HAZIR KENT

Büyükşehir Adayı Çeroğlu, ilk işlerinin depreme hazır bir kent inşa etmek olduğunu belirterek, “Belediyecilik bizim işimiz’ pankartlarını görüyorum, madem sizin işinizdi Sakarya’da 99 depreminden bu yana 24 sene geçmiş, hasarlı binalar neden onarılmadı, tespitler neden yapılmadı, neden yapmadınız. Bizim yapacağımız ilk iş, kentsel dönüşüm. Deprem gerçeğimiz var” dedi.

SOSYAL BELEDİYECİLİK

Sakarya’nın en büyük eksiklerinin başında sosyal belediyecilik olduğuna değinen Çeroğlu, “Sosyal belediyecilik bizim işimiz. Bir anne şefkati, bir kadın bakış açısıyla bu işi layıkıyla yürütebileceğimize olan inancım tam” dedi. Çeroğlu, “1973 yılında ben on yaşındayken Sakarya’da bir kadın belediye başkanı vardı. Ve biz bu duyarlılıkla sorunlarımızın üstesinden geleceğiz. Bizim işimiz Sakarya” dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR