Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 20:19

CHP'li Eski Başkan 'SİYASET BİR İDDİA İŞİDİR'

Önceki dönem Bornova Belediyesi Başkanıhttps://www.fisiltihaberleri.com/haber/siyaset-bir-iddia-isidir-9378.htmlSiyaset bir iddia işidir”dedi. İzmir Türk Tv ekranlarında yayınlanan Yunus Karakaya’nun sunduğu”Herşeyi konuşalım”Programına konık olan Olgun Atila çarpıcı açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde yapılan CHP İl Kongresinde genel merkez delegesi seçilan Atila,göreve yeniden seçilen İl başkanı ŞenolAslanoğlu ve ekibini tebrik edererek,tartışmalara da açıklık getirdi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 26-09-2023 13:14   Güncelleme : 26-09-2023 13:29
CHP'li Eski Başkan 'SİYASET BİR İDDİA İŞİDİR'

Atila” Benim gördüğüm kadarı ile bu yapılan kurultaylar içerisinde son dönemlerde en yüksek oy ile seçilen il başkanı ve yönetim oldu. 412 oy gibi bir oy alarak bu anlamda önemli bir mesaj olduğunu düşünüyorum. Tabi kurultayda birtakım olaylarda oldu. Olmaması daha iyi olurdu ama netice itibari ile yine birlik ve beraberlik içerisinde İzmir gerekli mesajı verdiğini düşünüyorum Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Örgütünün. Bu anlamda kurultayımızın önce İzmir’de yapılıyor olması da Türkiye açısından önemli”dedi
Atila,genelde İzmir il kongreleri son iki üç dönemde hep çarşaf yapıldığını ama diğer illerde blok olduğu yönde bilgiler olduğununa dikkat çekerek, İzmir’de de bazı ilçe başkanlarının da bu anlamda bloğun olması gerektiği yönünde bir karar koyduklarını ve diğer hisse sahiplilerinin de çarşaf olması yönünde görüş ortaya  koyduklarını ve daha sonra bir oylama yapılmadan bu konunun bir tartışma bir kavga ortamına dönüştüğünü dile getirdi.

SİYASET BİR İDDİA İŞİDİR
ATİLA Bornova’da CHP’nin durumu hakkında ise  “Siyaset bir iddia işidir ve bütün arkadaşlarımız ve dostlarımız ile beraber yeni bir hedef yeni bir iddia koymak durumundayız. Bornova bana göre siyasinin süper liginde olması gereken yerde olması gerekiyor. Sadece diğer kültür, sanat, spor projeler anlamında değil siyasette de İzmir’in en önemli metropolünden biriı. Şimdi biz dolayısı ile bunu özlüyoruz, bunu istiyoruz. Birazcık bu noktada geri düştü gibi ama biz işte bu kurultaylarla birlikte Bornova’nın önümüzdeki günlerde CHP’nin parti meclisinde temsil edilmesini gönülden arzu ediyoruz ve Bornova bunu hak ediyor. “şeklinde konuştu


Atila “ “Ben görev yaptığım süre içinde meclis üyeliği hem belediye başkanlığı süre içerisinde partici bir belediye başkanı gibi değil, partiyi gönlüme, kalbime koyarak partimi en iyi şekilde nasıl temsil ederim, diğer görüşte olan insanlarımıza nasıl en iyi hizmeti veririm ki genel başkanımızın da ifadesi bu yöndeydi. Dolayısı ile iç insan ayrımı yapmadan, insana hizmet etmenin onurunu yaşamaya çalıştım. Çünkü bizim önce aslı olan insandır.
Ben her şeyin çok güzel çok iyi olacağına inanıyorum ve bunun içinde bütün arkadaşlarımıza üyelerimizle birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. Burada istemeyerek örgütte karşı karşıya kaldığımız dostlarımız varsa onları kırdıysak af ola.”dedi.

YUNUS KARAYA  (İZMİR)

 

 

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR