Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 02:26

Cumhur İttifakı’nın MHP’li Foça Belediye Başkan Adayı Taner Acar “REFERANSIMIZ ALİAĞA, ROL MODELİMİZ SERKAN ACAR “

Cumhur İttifakı’nın MHP’li Foça Belediye Başkan Adayı Taner Acar, seçim kampanyasında birbirinden farklı ve dikkat çeken stratejiler uyguluyor. Sanayi kenti Aliağa’yı dönüştüren, geliştiren, modernize eden ve adeta küçük bir Avrupa şehri görüntüsüne ve kimliğine kavuşturan MHP’li Belediye Başkanı Serkan Acar’ın Aliağa’daki hizmetlerini ve kente yaptığı yatırımları Foçalılara referans olarak sunan Taner Acar, toplu taşıma araçlarıyla Foça’dan Aliağa’ya düzenli olarak geziler düzenliyor.

SİYASET
Giriş Tarihi : 06-02-2024 10:45
Cumhur İttifakı’nın MHP’li Foça Belediye Başkan Adayı Taner Acar “REFERANSIMIZ ALİAĞA, ROL MODELİMİZ SERKAN ACAR “

Foça’da yaşayan 7’den 70’e herkesi Aliağa’ya taşıyan ve burada misafir eden Taner Acar, Foçalı hemşerilerine, Belediye Başkanı Serkan Acar’ın kente kazandırdığı yatırımları gezdiriyor.

35 yıldır CHP’li Başkanlar tarafından yönetilen Foça’nın seçmenlerine, 2 dönemdir MHP’li Serkan Acar tarafından yönetilen Aliağa ile Foça arasında mukayese yapabilme imkânı sağlayan Taner Acar, en yakın zamanda Manisa’ya da seferler düzenleyeceklerini söyledi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de yaptığı birbirinden önemli ve mega yatırımlarla Manisa’nın Türkiye genelinde örnek olarak parmakla gösterilen bir kent olduğuna işaret eden Acar, Manisa’ya düzenleyecekleri gezilerle de Foçalı vatandaşların MHP tarafından yönetilen Manisa ile CHP tarafından yönetilen İzmir arasında da mukayese yapabilme imkanını sağlayacaklarını ifade etti.

HABER; Bülent Ertekin

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR