Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 02:46

CUMHURİYETİN 100. YILINDA ÖĞRENCİLERDEN BAYRAK SERGİSİ

Talat Tömekçe İlkokulu, Cumhuriyetin 100. Yılına özel olarak hazırladığı doğal malzemelerden oluşan bayrak sergisi düzenlendi. 100. YILDA 100 BAYRAK Millî değerleri ön plana çıkarma, şehitlerin, gazilerin ve tüm vatan kahramanlarının verdiği mücadeleyi hatırlatma ve canlı tutma adına öğrenmenler, öğrenciler ve veliler iş birliği içinde hareket ettiler.

gundem
Giriş Tarihi : 02-11-2023 17:36
CUMHURİYETİN 100. YILINDA ÖĞRENCİLERDEN BAYRAK SERGİSİ

ÖĞRENCİ TASARIMLARI

Taş, kağıt, kumaş, yün, fındık, pampas otu, çekirdek ve deniz kabuğu vb. malzemeler kullanılarak öğrencilerin kendi yaratıcılıklarını yansıttıkları ay yıldızlı bayraklar Agora AVM’ de sergilendi.

SERGİYE İLGİ

Adapazarı İlçe Millî Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, Sakarya İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Türker Erol Özen ve okul-kurum müdürlerinin katılım sağlayarak açılışını gerçekleştirdiği bayrak sergisi ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Talat Tömekçe İlkokulu Müdürü Güngör Yazar; farklı materyallerin öğrenci ve veli iş birliği ile eldeki malzemeler değerlendirilerek farklı şekilde yansıtılan bayrakların hazırlanmasında verilen emeğin çok kıymetli olduğunu belirterek proje yürütücüsü Elif Kan’a, okul öğretmelerine, velilere ve öğrencilere teşekkür etti.

UMUDUMUZ VE GURURUMUZSUNUZ!

Adapazarı İlçe Millî Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş: “Türkiye Yüzyılı” na yakışır şekilde kutlamaların yapıldığını, büyük küçük herkesin kenetlendiği ve 100 . yıl coşkusunun yansıtıldığı etkinliklerin gelecek nesiller adına çok anlamlı olduğunu, belirtti.

Daha güçlü ve özgüvenli yarınlar adına yapılan çalışmaların takipçisi olduğunu dile getiren Bakırtaş: “100. Yılda 100 Bayrak” sloganı ve sergisiyle yola çıkan öğrencilerimiz umudumuz, her bayraktaki emek de emsalsiz gururumuzdur.” dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR