Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 21:05

Dağlı ve Erdem Aileleri’nin Mutlu Günü 'Su ve Onurcan Evlendi'

Serdivan İlçesinin sevilen ailelerinden Rahmetli İsmet Dağlı ve Nesrin Dağlı’nın oğulları Onurcan ile Osmaniye’li Erdem Ailesinin kızları Su Erdem düzenlenen muhteşem bir cemiyetle dünyaevine girdiler.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 17-08-2023 15:22
Dağlı ve Erdem Aileleri’nin Mutlu Günü  'Su ve Onurcan Evlendi'

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu’nun nikahını kıydığı düğün töreninde genç çiftin evlilik cüzdanlarını CHP Sakarya eski milletvekili Engin Özkoç verdi.

 

İş ve siyaset dünyasından çok sayıda ismin de katıldığı düğün töreninde Sakarya Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Ömer Bektaş ve Alifuatpaşa Belediyesi eski başkanı Kenan Oran şahitler arasında yer alarak genç çiftimizi tebrik etti.

 

Üniversite kampüs yolu üzerindeki Pusula 54 cafe/restoran sahiplerinden Onurcan Dağlı ile bankacı Su Erdem’in Petrades Carden’de gerçekleştirilen düğün törenine katılan davetliler, çalan müzikler ve Dağlı Ailesi’nin 1900’lü yıllarda mübadelede Selanik’ten gelerek Akhisar Kayalıoğlu’na yerleşen aile üyelerinin yarısının yaşadığı Akhisar’dan düğün için özel olarak getirilen davul ve zurna eşliğinde oyunlar oynayarak genç çiftin mutluluklarına ortak oldular.

 

Kalabalık davetli topluluğunun katıldığı düğünde Anne Nesrin Dağlı, Ağabey Oğuzhan Dağlı ve öğretmen eşi Nilüfer Dağlı misafirleriyle yakından ilgilenerek tüm sevenlerine katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR