Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 09:38

Kocaali’de Şampiyon Çakmaklı Spor

Kocaali ilçesinde geleneksel futbol turnuvasında şampiyon ve dereceye giren takımlardaki belli oldu. Kocaali Karapelit Mahalle Gençliğinin düzenlediği Abatay Yapı İnşaat Ana Sponsorluğunda Kocaali’de uzun yıllardan sonra bu yıl Karapelit Bahar Futbol Turnuvası final maçlarıyla sona erdi. Nefes kesen maçlar sonunda Çakmaklı Namağlup tüm maçları kazanarak Şampiyon oldu.

SPOR
Giriş Tarihi : 17-08-2023 15:05
Kocaali’de Şampiyon Çakmaklı Spor

PROTOKOL

 

Kocaali’de yapılan Karapelit Bahar Futbol Turnuvasında final heyecanı yaşandı. Karapelit futbol sahasında oynanan final maçlarına Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar, Ak Parti ilçe Başkanı Ersan Demir, CHP ilçe Başkanı, Kocaali Belediye Başkan yardımcı Mehmet Şanlı, Kocaali Belediyesi Meclis üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilal Hazar, Muhtarlar, spor severler ve sporcular katıldı.

ŞAMPİYON BELLİ

 

Karapelitde gerçekleştirilen turnuvada Pazar günü oynanan final maçı nefesleri kesti. Çakmaklı ile Dörtyol Gençlik final maçında karşılaştı. 4 golün atıldığı final maçından 3-1 galip ayrılan Çakmaklı şampiyonluk ipini göğüsledi. Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara düzenlenen törenle kupa ve madalyaları takdim edildi.

 

KARAPELİT MUHTARI ALİ SARIOĞLUN’DAN TEŞEKKÜR

 

Karapelit Mahalle Muhtar Ali Sarıoğlu Karaapelit Bahar Futbol Turnuvasını en güzel şekilde tamamladıklarını söyledi. SARIOĞLU, “Bu tür turnuvaları düzenlememizin asıl amacı futbolun dostluk ve kardeşlik olduğunu pekiştirip güzel dostluklar kurabilmektir. Katkılarını bizden esirgemeyen Kocaali Belediye Başkanı Sayın Ahmet Acar’a, Turnuvaya katılan Tüm takımlarımıza, Turnuvamımıza katkı sağlayan ana sponsorumuz Abatay Yapı İnşaat Celal Abatay başta olmak üzere tüm sponsorlarımıza, Turnuvanın ilk gününden son gününe kadar büyük emeği olan Karapelit Gençliğine, Hakem Temel Tarım ve ekibine, Kupa töreninde bizleri yanlız bırakmayan Sakarya Milletvekili Sayın Lütfi Bayraktar’a siyasi parti ilçe başkanlarımıza ve tüm protokole ve sporseverlere ve olmazsa olmaz değerli basın mensuplarına ve emeği

geçen herkese Tertip Komitesi ve kendi adıma sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Şampiyon olan ve ödül alan takımlar ve sporcular.

 

 

Gol Kralı Din İnşaat Furkan Koç 12 Gol

 

En güzel Gol Çakmaklı Selim Akın

 

En Yetenekli oyuncu Çakmaklı Faruk Yanık

 

Em centilmen oyuncu 1001 Aperitif Tuncay Güllü

 

En iyi Kaleci 1001 Aperitif Yasin Macuncu

 

En iyi Teknik sorumlu 1001 Aperitif Mustafa Kapar

 

En centilmen takım Çukurspor

 

Turnuva üçüncüsü Din İnşaat

 

Turnuva ikincisi Dörtyol Gençlik

 

Final Maçının Adamı Ali Şükrü Çatalbaş

 

Şampiyon Çakmaklı

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR