Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 08:02

Doğadan Şarküteri Kahvaltı & Et ve Süt Ürünleri 2'nci Şubesini Açtı (Merve Vatan & Nebahat Tuna)

Kısa Bir süre önce Doğadan Şarküteri Eski Kandıra Caddesi 54100 Sakarya Adresinde hizmete gire, Sakarya'nın Tanınmış İş kadınlarından Merve Vatan iş ortağı Nebahat Tuna ile Sakarya'da Şarküteri sektöründe yeni bir şube açarak Şarküteri sektöründe adını yazdırmayı başardılar.. İŞTE O YENİ İŞYERİ. Karaağaç Caddesi Kılıçdaroğlu İş Merkezi No 181/B Sakarya (Köfteci Bekir Yanı)

gundem
Giriş Tarihi : 20-01-2024 15:25   Güncelleme : 20-01-2024 18:09
Doğadan Şarküteri Kahvaltı & Et ve Süt Ürünleri 2'nci Şubesini Açtı (Merve Vatan & Nebahat Tuna)

DUALARLA AÇILDI

GÜLER YÜZ TATLI DİL.

Gelen Müşterileri Güler Yüzü ve Tatlı Dili ile Karşılayan İş Kadını Merve Vatan Bu gün bizleri onurlandıran, işyerimize gelen tüm sevenlerine teşekkür etti.

El yapımı, geleneksel yöntemlerle üretilen gıda ürünlerini hemen satın alın. Doğal yöntemlerle üretilen erişte, tarhana, reçel ve çok daha fazlası burada. Kadın Kooperatif Ürünleri. Doğal Ürünler. El Yapımı.

Taze, Hakiki Köy Yumurtası!
Yumurtalarımız her daim taze ve lezzetlidir. Çünkü; çiftliğimizde sınırlı sayıda yumurta üretimi yaparız. Burası endüstriyel yumurta üretimi yapılan, binlerce tavuğu olan bir tesis değil. Belli sayıdaki tavuğumuzla, kümeslerimizde günlük toplayabildiğimiz yumurta 800 - 900 adedi geçmez. Çiftliğimizde tavukların topraktan yediği ottan, onları beslediğimiz yemlere, tavuklarımızın cinsinden, gelişim süreçlerine ve yaşam alanına kadar her aşaması doğaldır. Aynı zamanda veteriner hekimlerimiz tarafından düzenli olarak kontrol edilir. Özetle; Hasanbey Çiftliği'nden yumurta aldığınızda evinizde, sofranızda hakiki köy yumurtasını afiyetle, güvenle yiyebilirsiniz.

FABRİKADAN HALKA  (YAKACI SUCUKLARI )

Kaliteli Etlerden Özenle Üretilen ve Geleneksel Yöntemlerle İşlenen Ürünleri Sipariş Ver. Kargonuzu Bozulmayacak Şekilde Özel Üretim Teknolojilerle Gönderiyoruz. İçiniz Rahat Olsun. Özel Paketle Gönderim. TOPTAN VE PERAKENDE SATIŞIMIZ MEVCUTTUR.

Açılışa Katılanlar Arasında Kısae adı  Sasçed olan Sakarya Salğlık Çalışanları Ve Emeklileri Derneği Başkan Yardımcısı Kerim Çatalbaş Katıldı.

Çatalbaş, Aile şirketinize başarılar diler, sağlık ve huzur içinde işlerinizi daha da büyütmenizi dilerim. ifadelerini kullandı.

Açılışa katılanlar Arasında İş Kur Şube Müdürü Erkan Aras yer aldı.

Aras, Bugün açtığınız yeni iş yerinizin sizlere ve ailenize hayırlı olması dileğiyle yeni iş yerinizin açılışını kutlarım dedi.

 

Katılanlar Arasında Ada Bike 54 Bisikletçiler Derneği Başkanı Yavuz Akova katıldı.

Akova; Yeni iş yeri açılışınızın, size mutluluk ve başarı getirmesini diler, her şeyin gönlünüzce gerçekleşmesini temenni ederiz, dileklerinde bulundu.

 

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR