Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 04:57

Eğitimci Çakan Ailesinin En Mutlu Günü

Sakarya eğitim camiasının yakından tanıdığı emekli eğitimciler Halit ve Nesrin Çakan’ın kızları Uludağ Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği mezunu Cansın Çakan ile Nisa-Tayfun Parmaksız çiftinin Bursa’da işletmecilik yapan oğulları Emre Parmaksız İstanbul’da düzenlenen düğün töreniyle dünyaevine girdiler. Emekli olduktan sonra Kuşadası’na yerleşen Çakan Ailesi, Bursa Nilüfer ilçesinde kendisine ait spor salonunda öğretmenlik ve yöneticilik yapan kızlarının düğün törenine katılan ve mesaj yoluyla iyi dileklerini ileten Sakaryalı dostlarına çok teşekkür ettiler.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 30-07-2023 11:48
Eğitimci Çakan Ailesinin En Mutlu Günü

Sakarya’daki milli bayramlarda uzun yıllar tören sunuculuğu yapan, öğretmenlik mesleğindeki başarılarının yanında Masa Tenisi Milli Takımlar Antrenörlüğü görevi sırasında 2018 yılında kazanılan Dünya Şampiyonluğu dolayısıyla ‘Devlet Sporcusu’ unvanı sahibi olan Halit Çakan ile okul öncesindeki başarılı çalışmalarıyla Şeker Anaokulu Müdürlüğünden emekli olan Nesrin Çakan toplumsal faaliyetlerini Kuşadası Kent Konseyinde sürdürüyorlar.

 

‘Öğretmenin emeklisi olmaz’ sözünden hareketle mesleki tecrübe ve birikimlerini beş yıldır yaşadıkları Kuşadası’nda genç nesillere aktarma fırsatı bulan Halit ve Nesrin Çakan en güzel yıllarını geçirdikleri Sakarya’yı ve buradaki dostlarını hiçbir zaman unutmadıklarını belirterek mutluluklarına ortak olan tüm sevenlerine selamlarını gönderdiler.

 

Biz de 23 Temmuz 2023 Pazar günü İstanbul’da gerçekleşen düğün töreniyle yeni bir hayata başlayan genç çiftimizi ve ailelerini tebrik ediyoruz. Cansın ve Emre Parmaksız’a bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.  

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR