Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 21:01

Emriye Köse ve Çalışma Arkadaşları Vali Karadeniz’e “hoş geldin” ziyareti

Aile İçi İletişim ve Toplumsal Sorunlar Derneği, Dost Eli Farkındalık Derneği ve Madde Bağımlılığıyla Mücadele Derneği temsilcileri; Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz’e “şehrimize hoş geldin” ziyaretinde bulundu.

gundem
Giriş Tarihi : 01-11-2023 09:24
Emriye Köse ve Çalışma Arkadaşları Vali Karadeniz’e “hoş geldin” ziyareti

Ağustos ayında Cumhurbaşkanlığı kararıyla; Manisa’dan Sakarya’ya atanan Vali Yaşar Karadenize “hoş geldin” ziyaretleri devam ediyor. Bu kez; Aile İçi İletişim ve Toplumsal Sorunlar Derneği, Dost Eli Farkındalık Derneği ve Madde Bağımlılığıyla Mücadele Derneği temsilcileri; Vali Karadeniz’i makamında ziyaret etti. Ziyarette; Aile İçi İletişim ve Toplumsal Sorunlar Derneği Sakarya il temsilcisi Emriye Köse ile birlikte çalışma arkadaşlarından; Hanife İnanoğlu, Nigar Akman, Dilek Toza, Dilek Sarı, Fikriye Kamaoğlu, Nermin Zımba, Ayşe Yazar, Nesrin Balaban, Safiye Dilsiz ve Nazife Kaplan bulundu.

 

Dernekler tek tek faaliyetlerinden Vali Karadeniz’e bahsetti ve karşılıklı istişare yaptı. Ziyaret adına konuşan Aile İçi İletişim ve Toplumsal Sorunlar Derneği Sakarya il temsilcisi Emriye Köse; “sayın valimize şahsım ve çalışma arkadaşlarım adına ‘şehrimize hoş geldin’ diyor, başarılı uzun bir dönem diliyorum. Ayrıca nazik kabullerine, mütevazi kişiliğine ve misafirperverliğine teşekkür eder, saygılar hürmetler arz ederim” açıklamalarında bulundu.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR