Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 23:43

ERENLER’DE YENİ DÖNEMİN İLK MECLİSİ GERÇEKLEŞTİ

Nisan Ayı Meclis Toplantısında konuşan Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “Milletimize verdiğimiz sözleri hızlı şekilde hayata geçireceğiz. Bizlere inanan kimseyi mahcup etmeyecek, destek veren veya vermeyen her vatandaşımıza hizmet götürmek, 33 mahallemize de hizmet sunmak için çok çalışacağız” dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 08-04-2024 16:22
ERENLER’DE YENİ DÖNEMİN İLK MECLİSİ GERÇEKLEŞTİ

Erenler Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı Belediye Başkanlığı görevine seçilen Şenol Dinç başkanlığında belediye meclis toplantı salonunda gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıda 10 gündem maddesi karara bağlandı. Başkan Şenol Dinç toplantıda yaptığı konuşmasında; birlik, beraberlik ve yatırım konularını vurguladı.

 

YATIRIM

Gündem dışı konuşmalar ile başlayan meclis toplantısı devamında Başkan Şenol Dinç’in konuşması ile devam etti. Başkan Şenol Dinç, “Yeni dönemin ilk toplantısı olan Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısının Erenler’imiz için hayırlı olmasını diliyorum. Milletimizin bize verdiği emanete sahip çıkacak; Erenler’e değer katacak faydalı ve kalıcı yatırımlara imza atacağız” dedi.

 

“MAHÇUP ETMEYECEĞİZ”

Başkan Şenol Dinç, “İlçemizin sorunlarını ve milletimizin beklentilerini çok iyi biliyoruz. Bu kapsamda çalışmalarımızı hiç zaman kaybetmeden gerçekleştirecek, aynı zamanda milletimize verdiğimiz sözleri hızlı şekilde hayata geçireceğiz. Bizlere inanan kimseyi mahcup etmeyecek, destek veren veya vermeyen her vatandaşımıza hizmet götürmek, 33 mahallemize de hizmet sunmak için çok çalışacağız” dedi.

KOMİSYONLAR

Başkan Şenol Dinç’in konuşmasının ardından meclis toplantısı komisyon seçimleri ile devam etti. Seçim sonuçlarına göre seçilen isimler şu şekilde: Marmara Belediyeler Birliği Asil Üyeliğine; Şaban Süleyman, Yedek Üyeliğine; Bilal Beşkardeşler. Milli Müdafaa Mükellefiyeti Üyeliğine; Bektemir Beşli, Çiftçi Mallarını Koruma Heyeti Asil Üyeliklerine; İsa Yenioğlu, Çağlar Çiçek, Ünal Canay, Mehmet Ocak ve Can Beyter. Yedek Üyeliklerine; Ramadan Tezgel, İslam Yıldız, Ahmet Öztürk Hacıeyüpoğlu, Tarık Taş ve Şaban Süleyman.

 

SEÇİM

Hak Sahipliği Komisyonu Asil Üyeliğine; İslam Yıldız, Yedek Üyeliğine; Çağlar Çiçek. Meclis 1. Başkan Vekilliğine; Bektemir Beşli, Meclis 2. Başkan Vekilliğine; İslam Yıldız. Meclis Asil Kâtipliklerine; İlknur Armağan ve Tarık Taş, Meclis Yedek Kâtipliklerine; Can Beyter ve Mehmet Ocak. Encümen Üyeliklerine; Merve Hilal Coşar ve Şaban Süleyman. İmar Komisyonu Üyeliklerine; Serkan Cerrahoğlu, İsa Yenioğlu, Mehmet Ocak, Uğur Başsöz ve Eyüp İpekçi. Plan ve Bütçe Komisyon Üyeliklerine; Bilal Beşkardeşler, Ramadan Tezgel, Ahmet Öztürk Hacıeyüpoğlu, Ayhan Karakaya ve Levent Atalay.

 

HAYIRLI OLSUN

Komisyon seçimlerinin ve gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından ise Başkan Şenol Dinç, “Komisyonlarda görev alan tüm meclis üyelerimize başarılar diliyorum. Biz inanıyoruz ki tüm meclis üyelerimiz ile birlikte Erenler’imize hizmet edeceğiz. Toplantımızın bir kez daha hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR