Fısıltı HABERLERİ
HV
05 MAYIS Pazar 12:22

GAZZE İÇİN ZULÜM BİTENE KADAR NÖBETTEYİZ.

İzmir Sivil Toplum Kuruluşları Platformu İzmir’deki 13 sivil toplum kuruluşunun 2010 yılında bir araya gelerek oluşturdukları, daha sonra başka kuruluşların katılımıyla bileşenlerinin sayısı 64'e ulaşan bir sivil toplum kuruluşları platformudur.

gundem
Giriş Tarihi : 21-11-2023 10:18
GAZZE İÇİN ZULÜM BİTENE KADAR NÖBETTEYİZ.

Bugün İstok ve tüm bileşenleri İzmir Konak Meydanı'nda çocuk, bebek, kadın katili İsrail'e karşı "ZULÜM BİTENE KADAR NÖBETTEYİZ" sloganı ile zulme, toplu katliama maruz kalan kardeşleri için kermes düzenledi. 
Şehrin en önemli meydanlarından birinolan Konak Saat Kulesi Meydanı'n da vatandaşların kermes ve resim sergisine olan teveccühleri görünmeye değer anlardı. 

Bir çok ziyaretçi özellikle yeni doğmuş ve kundaktaki kefenler içindeki bebekleri temsil eden serginin önüne geldiğinde gözyaşlarını tutamayan ziyaretçiler hüzünlü anların yaşanmasına neden oldu.

ZULÜM BİTENE KADAR NÖBETTEYİZ sloganı ile devam edecek olan kermesten elde edilecek olan gelir, Filistinli kardeşlerimiz için kullanılmak üzere, belirli aralıklarla İSTOK üyesi insani yardım derneklerimiz olan
İnsan Vakfı,


İHH,
Deniz Feneri,
Hayrat Yardım'a 
eşit bir şekilde taksim edilerek teslim edilecektir.

Bugün nöbet sırası Ümitvar Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği"ndeydi.  

Derneğin hazırladığı kermesin yanı sıra bebeklerin kefenlerini temsilen yapılan köşe Gazze gerçeğini bir kez daha gözler önüne serdi.  
ZULÜM BİTENE KADAR NÖBETTEYİZ sloganı ile Konak Meydanı'nda devam edecek olan kermes hergün bir başka STK nın etkinlikleri ile devam edecek.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR