Fısıltı HABERLERİ
HV
24 NİSAN Çarşamba 01:22

GBF (GLOBAL BOXING FEDERATION) Türkiye de meydana gelen asrın felaketini yaşayan depremzedeler için organizasyon hazırlığında.

GBF EUROASIAN OFFICE İstanbul açılışını yapan GLOBAL BOXING FEDERASYON ( GBF) vice presedent İ HASSAN MOHAMMADLOO açılış konuşmasında biz istiyoruz ki Asya ve Avrupa arasında kalan ülkeler arasında kaynaşmayı birlik ve beraberliği tetikleyecek bu organizasyonları , açılışını bugün gerçekleştirdiğimiz ofisimizden yürütelim bu organizasyonların tüm çalışmaları için GBF EUROASIAN OFFİCE in direktörü olarak yetkilisi ALİREZA NAJAFİ yı yetkili kılınmış ve belgeleri,yetkileri kendisine teslim edilmiştir.. Bu bağlamda Türkiye'de bu işi ciddi anlamda yürüten Profesyonel boks federasyonu ile iletişime geçerek ITC aracılığı ile görüşmeler sağladık ve bugün itibari ile bu birlikteliğin temel taşlarını atmış olduk diye konuştu.

SPOR
Giriş Tarihi : 22-03-2023 10:58
GBF (GLOBAL BOXING FEDERATION) Türkiye de meydana gelen asrın felaketini yaşayan  depremzedeler için organizasyon hazırlığında.

Bu bizim Dünya federasyon başkanımız ile birlikte aldığımız bir karardır.
Profesyonel boks federasyon  kurucu başkanı ile birlikte yapılması planlanan organizasyon çalışmalarına yakın zamanda yapılacak istişareler sonucunda başlanacağını vurgulayan MOHAMMADLOO  bağlı oldukları federasyonun aldığı kararla bu yapılacak karşılaşmanın gelirinin asrın felaketini yaşayan depremzedelere bağışlanacağını söyledi.
Hayrettin Dikkanoğlu genel prosedürler yerinde ve uygun düzeyde yürütülürse güzel bir çalışma olabileceğini ve depremzedeler için yapılacak bağışın önemi açısından bu çalışmaya ciddiyetle çalışacaklarını  söyledi.
GBF EURASIA OFFICE direktörü ALİREZA NAJAFİ,  TÜRKIYE yaşadığı felaket ile birlikte zorlu bir dönem geçirmekte biz federasyon olarak birşekilde yaraların sarılmasında yardımcı olmak istiyoruz ve bir kaç ay içerisinde resmi yapılanmalar tamamlandıktan sonra uygulamaya geçeceğiz dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR