Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 07:06

Gezi Mola; SAĞLIK İÇİN AFYON TERMAL TATİL'DE (Seyir Rota TRAVEL)

Sakarya'nın ünlü gezi firmalarından Gezi MOLA (Seyir Rota TRAVEL), Ayşen DURAN, bu haftaki gezisinde, ORUÇOĞLU THERMAL HOTEL'in ev sahipliğini yaptığı SAĞLIK İÇİN AFYON TERMAL TATİL'DE 5 Gece 6 Gün ağırladı.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 27-12-2022 11:07
Gezi Mola; SAĞLIK İÇİN AFYON TERMAL TATİL'DE  (Seyir Rota TRAVEL)

Gezi MOLA (Seyir Rota TRAVEL)'in Sahibi Ayşen DURAN Türkiye'nin SAĞLIK İÇİN AFYON TERMAL TATİL'DE 5 Gece 6 Gün  misafirleri ile gezerken o anları ölümsüzleştirmeyi unutmadı.

ORUÇOĞLU THERMAL HOTEL

Bozkırın ortasında, Afyonkarahisar'da 110 dönümlük bir vaha.
Sağlık, güzellik, dinlenme, yenilenme hepsi aynı anda, aynı mekanda.
Kudretten gelen suyun şifası sarsın sizi ve sevdiklerinizi. Günün her saatinde, her aktivitede sağlık kuşatsın bedeninizi. Tam donanımlı tedavi merkezi, açık-kapalı şifalı termal havuzları, sağlıklı yürüyüş ve spor alanları, cildinizi ve ruhunuzu yenileyen spa’ları, sağlıklı ve lezzetli sofraları, çeşmesinden termal su akan konforlu odaları için Kendinize bir iyilik yapın, Oruçoğlu Termal Otel'e gelin; Tüm sıkıntılarınız su ile akıp gitsin.

Tedavi edici özelliği bulunan termal suları nedeniyle alışılagelmiş SPA’lardan ayrılan Oruçoğlu Güzellik ve Sağlık Merkezi, doğadan gelen güzellik ve huzur ile hem ruhunuzu, hem bedeninizi dinlendirmenizi sağlar. Afyonkarahisar bölgesinin mineral bakımından en zengin termal suyu başta romatizmal rahatsızlıklar, eklem ve kas ağrıları, kireçlenme, bel ve boyun fıtıkları, nörolojik rahatsızlıklar ve cilt hastalıkları olmak üzere, birçok hastalığın tedavisinde olumlu sonuçlar vermektedir.

 

 

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR