Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 13:07

GÜLBEN ERGEN ÇOCUKLAR GÜLSÜN DİYE DERNEĞİ’NİN 46. ANAOKULU, KİLİS’TE AÇILDI.

Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 46. Anaokulunu 25 Eylül’de Kilis’te açtı. Yapımını Turkish Philanthropy Funds’un üstlendiği anaokuluna “Çocuklar Gülsün Diye-TPF Anaokulu” ismi verildi.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 26-09-2023 10:55   Güncelleme : 26-09-2023 13:00
GÜLBEN ERGEN ÇOCUKLAR GÜLSÜN DİYE DERNEĞİ’NİN 46. ANAOKULU, KİLİS’TE AÇILDI.

 “Çocuklar Gülsün Diye-TPF Anaokulu’nun açılış törenine Dernek Başkanı Gülben Ergen, Turkish Philanthropy Funds yöneticileri, Kilis Valisi Sn. Tahir Şahin, Kilis Belediye Başkanı Sn. Servet Ramazan ve devlet protokolü katıldı. Açılışın ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na hibe edilen Çocuklar Gülsün Diye Anaokulu’nda yaklaşık 100 öğrenci eğitim alacak.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, ülkemizin yaşadığı büyük deprem felaketinden etkilenen illerimiz için çalışmaya devam ediyor. “11 İlimizde 11 Anaokulu” sloganıyla başlattığı kampanya doğrultusunda Diyarbakır, Gaziantep ve Kahramanmaraş illerinde 3 anaokulunu tamamlayıp Millî Eğitim Bakanlığı’na teslim etmişti. Millî Eğitim Bakanlığı’na teslim edilen 3 anaokulunda yeni eğitim-öğretim döneminde çocuklarımız eğitim almaya başlayacaklar.

Kilis’te açılan 46. Çocuklar Gülsün Diye – TPF Anaokulu gelecek nesillerimizin temel taşlarını oluşturacak çocuklarımızın hayata karşı daha güçlü durmaları, daha aydınlık bir geleceğe katkı sağlamaları ve bilinçli birer birey olarak yetişmeleri için sağlam temeller atılmasında önemli bir rol alacak.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği şimdiye kadar; TokatMardinTrabzon-VakfıkebirErzurumSinopHatayİstanbulAydınZonguldakVanSivasManisaÇanakkale-EceabatKarsTrabzon-OfTekirdağÇanakkale-BigaŞanlıurfaKahramanmaraşKonya-CihanbeyliBursaAntalyaManisa-SomaGaziantep, Gaziantep-Islahiye, ErzincanMersinKonya-AkşehirAntalya-KonyaaltıAnkara, Ağrı, Uşak, Artvin, İzmir, Rize, Ordu-Altınordu, Ordu-Fatsa, Ordu-Kumru, Eskişehir, Diyarbakır-Bismil, Diyarbakır-Hani, Denizli, Siirt, Kilis’te anaokulları yaptı. 

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Milli Eğitim Bakanlığı ile imzaladığı protokol çerçevesinde ihtiyacı olan illerde anaokulu yapmaya önümüzdeki dönemde de devam edecek.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği Hakkında

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, en büyük hedefi daha çok çocuğun okul öncesi eğitim almasına katkı sağlamak olan ilk ve tek sivil toplum kuruluşudur. Gülben Ergen’in başkanlığını, araştırmacı Elvan Oktar'ın ise başkan yardımcılığını üstlendiği Çocuklar Gülsün Diye Derneği, bağışlar ve sponsorluk çalışmaları sayesinde yaptırdığı anaokullarını, işbirliği protokolü çerçevesinde Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlamaktadır.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR