Fısıltı HABERLERİ
HV
04 MAYIS Cumartesi 05:40

GÜLGÖKÇE KORKMAZ; Besteleriyle'de MÜZİK Dünyasında ÇIKIŞINI Sürdürüyor...

Sanat Dünyasında Oyunculuktan ,Sunuculuğa hatta Miss Turkey kariyeriylede tanınan çiçegi burnunda Solistimiz, Gülgökce Korkmaz yakında kendi bestesi olan " Tavır" isimli dördüncü single çalışması ile Müzik severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. On parmağında on marifet olan İzmirli Güzel solist kimliğinin yanı sıra " BESTECİ " kimliğiyle de uzun yıllar çok konuşulacak gibi gözüküyor.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 03-01-2023 09:29
GÜLGÖKÇE KORKMAZ;  Besteleriyle'de MÜZİK Dünyasında  ÇIKIŞINI Sürdürüyor...

Pop müzik sanatçısı olarak tanıdığımız Gülgökçe,  yeni şarkısı "Tavır" ın tarzını modern müzik anlayışına göre bestelediğini belirtti.  Çok küçük yaşlarda rap müzik ile amatör olarak ilgilenmenin avantajını yaşadığını belirten Korkmaz, " Hemen Hemen her tarz Besteler yaptım. İfadelerini kullandı.

Pop ,rap ,trap, trabesk,  deep house... Şarkı sözü yazarken nakarat ve melodi kısmı benim için çok önemli,  insanların hafızalarında yer edinebilmesine  önem veriyorum . " şeklinde konuştu. 

Eğlence sektörünün içinde bulunduğu belirsizliklerden dolayı sahne konusunda daha temkinli ve kendisini motive  edecek , kariyer planlamasına etki edecek işleri ve ya konserleri tercih ettiğini belirten Korkmaz, " Kariyerim konusunda çok hassasım . Sanatsal düşünmemi,  yaşamamı ve üretmemi  engelleyebilecek her oluşuma biraz mesafeli bakmak durumundayım. Çünkü mutlu olduğunuz bir işi yaparken kimsenin ve ya hiçbir oluşumun sizi mutsuz etmemesi lazım.  " Şeklinde konuştu.   Kariyerinde hem bukadar hassas hem bukadar idealist olan Korkmaz,  şarkıları  yeni besteleriyle  daha şimdiden kemik bir kitle oluşturduğunu biliyoruz.


Magazin dünyasının da sevilen isimlerinden biri olduğunu,  sektörel kariyer  alanında da bir çok ödülle  taçlandırıldığını söyleyebiliriz.   Şubat ayında müzik severlerle buluşacak olan " TAVIR" daha şimdiden takipçileri tarafından merakla bekleniyor .

 

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR