Fısıltı HABERLERİ
HV
28 MART Perşembe 18:58
1 Advert

Hayatın Detaylarına Dokunan Bir Kitap: Mucizeler, Anılar ve Umutlar

Feyza Cengiz Dündar'ın Mucizeler, Anılar ve Umutlar adlı kitabı Yazardan Direkt Yayınevi'nden yayımlandı. Öznel denemelerden oluşan eser, yazarın hayata bakışı ve küçük anlara yüklediği derin anlamları içeriyor. Bu açıdan tüm okurlara hitap edebilecek bir kitap olma özelliği taşıyan Mucizeler, Anılar ve Umutlar, biraz sakinleşip inceliklerin tadına varılması gerektiğini söylüyor.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 01-10-2022 09:40
Hayatın Detaylarına Dokunan Bir Kitap: Mucizeler, Anılar ve Umutlar

Anladım ki an’ı yaşamak, insana yeni farkındalık denizleri sunuyormuş. Kendinle baş başa kalmak, sadece anın içinde bulunmak insanın zihnine yavaş yavaş yeni ufuklar açarmış. Anladım ki kimsenin sözüne aldırış etmeden yaşanmalıymış bu hayat. Gün gelecek bu dünyada ne sen olacaksın ne de sevdiklerin. Bu can hâlâ bu tendeyken bütün kavgaları, anlaşmazlıkları bir kenara bırakmalıymışız çünkü yarın belki de çok geç olabilirmiş.

Ve anladım ki kuşların bile kaderleriyle uçtuğu bu hayatta her şey kader, kısmet ve çokça nasipmiş

Anladım her nasip, vaktine esirmiş!

Mucizeler, Anılar ve Umutlar Feyza Cengiz Dündar'ın kaleme aldığı bir deneme eser. Yazar, kendi çevresinden yola çıkarak herkese hayatta mutlu olunabilecek anları işaret ediyor. Aslında sahip olunan çok fazla mutluluk olduğunu ve düşününce bu küçük mutluluklara ne kadar çok şükredilmesi gerektiğini hatırlatıyor. Sabahları doğan Güneş'i selamlayabilmek, pencerenin önündeki ağacın dans edişini izleyebilmek, bir dostla sıcak bir muhabbet edebilmek gibi hayattan alınacak küçük ama yoğun zevkler olduğunu okurlara sade bir dil ile anlatıyor.

Feyza Cengiz Dündar, Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi eğitiminin ardından, Atatürk Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü ön lisans eğitimi aldı. 2015-2018 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde öğretmen olarak çalıştı. 2020 yılında Sanal Yazı Evi’nde Yazarlık Atölyesi’ne katıldı. 2021 yılında TT Online Akademi’den Masal Anlatıcılığı sertifikası aldı. 2022 yılında ise Tuğba Coşkuner Editörlük Atölyesi’nden sertifikasını alarak yazarlık alanında gelişmeyi sürdürmektedir. Yazardan Direkt Yayınevi'nden çıkan eseri Mucizeler, Anılar ve Umutlar, yaşamın detaylarındaki mutluluğu işaret ederek tüm okurlarını bekliyor.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR