Fısıltı HABERLERİ
HV
20 NİSAN Cumartesi 19:35

KARABAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI SELVİTOPU BAŞARILI SPOR KULÜBÜNÜ ZİYARET ETTİ…

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin SELVİTOPU beraberinde KONFET başkanı ve Karabağlar Belediyesi Meclis üyesi Mehmet AYDOĞAN ile Çağrı Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Başkan SELVİTOPU “İlçemiz sınırları dahilinde faaliyet gösterse de başarıları ile ulusal ve uluslar arsı alanda İlçemiz gururu olan ÇAĞRI Spor Kulübü ve kıymetli antrenör ve sporcularını Meclis üyemiz Mehmet AYDOĞAN ile ziyaret edip başarılarından dolayı tebrik etmek istedik. Gözleri pırıl pırıl böylesine başarılı sporcuları bir arada görmek bizleri yarınlarımız adına son derece mutlu etti.

SPOR
Giriş Tarihi : 29-05-2023 11:27   Güncelleme : 18-09-2023 14:27
KARABAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI SELVİTOPU BAŞARILI SPOR KULÜBÜNÜ ZİYARET ETTİ…

 

Hocamız Ahmet BEREKET zaten bu alanda kendini ispat etmiş, yıllardır milli takımlara sporcu vermesinin yanı sıra kendisi de Milli takım hocalığı millî hakemlik yapan bir isim.   

türkbet giriş

Böylesine güzide bir spor kulübün ilçemizde olması bizim içinde büyük bir şans. Kendilerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum dedi”. 

Çağrı Spor Kulüp antrenörü Ahmet BEREKET de “Biz 29 yıldır Çağrı sor ailesi olarak Türk sporuna hizmet amacıyla faaliyet göstere bir kulübüz. 

Bünyemizde sayısız lisanslı sporcu yetişti, onlarca yurt içi ve yurt dışı dereceler elde eden Milli sporcularımız var. Kendimde uzun yıllardır Mili takım antrenörlüğü Milli hakemlik yapmaktayım. 

Kulübümüzde ayıca sosyal sorumluluk projeleri kapsamında farklı alanlarda dersler veriliyor. Özetle Ülkemize Ülkemiz sporuna faydalı olmaya gayret ediyoruz. Başkanımıza ziyaretlerinden ilgi ve lakalarından dolayı teşekkür ediyorum “dedi.

 

BÜLENT ERTEKİN

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR