Fısıltı HABERLERİ
HV
01 MAYIS Çarşamba 10:50

KURUŞ DEĞİL DURUŞ MESELESİ...

Hürriyetçi Eğitim-Sen olarak laik devlete olan aidiyetimiz, Atatürk ilkelerine dair yılmaz savunuculuğumuz, Atatürk’ün kurduğu cumhuriyetin muasır medeniyetler seviyesini yakalama idealine bağlılığımız, Türk milletinin bölünmez bütünlüğüne sadakatimiz ortadadır .

SİYASET
Giriş Tarihi : 05-10-2023 10:14   Güncelleme : 05-10-2023 10:40
KURUŞ DEĞİL DURUŞ MESELESİ...

Sendikamızın, Türkiye'mizin bağımsızlığının ve demokrasisinin gelişerek devamını sağlama adına her türlü çabanın içerisinde yer alacağına olan inancımızla, eğitim ordusunun en önemli sacayaklarından biri olan eğitim çalışanlarının sesi olmaya devam edeceğine yönelik kararlılığımızı bir kez daha hatırlatmak isteriz.


EYLEMLİLİK...
Hürriyetçi Eğitim Sen Sakarya Şubesi olarak 14 Ekim 2023 Cumartesi günü Ankara'da yapılacak eylemde büyük bir coşkuyla kutladık.
Ayriyeten 15 Ekim 2023 tarihinde yatacak maaşlarımızın içinde yer alan Toplu Sözleşme ikramiyesini SMA hastası çocuklara bağışlayacağız... Bağışlarımız Sakarya'nın evladı Enes'e gidecektir. 
AÇIK ÇAĞRIMIZDIR...
Yüzde 2 barajıyla önümüze set kurmak isteyen, bu barajdan yararlanarak üye devşirmeye çalışan sözüm ona eşitlikçi sendikalara hodri meydan...
Gelin Toplu sözleşme ikramiyelerinizi SMA  hastası çocuklara bağışlama kararı alın. Buradan tekrardan haykırıyoruz...
BİZİMKİ KURUŞ DEĞİL DURUŞ MESELESİ...

Hürriyetçi Eğitim Sen Sakarya Şubesi Yönetim Kurulu

 

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR