Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 15:38

Mesut BALYEMEZ YENİDEN REFAH PARTİSİNDEN ENCÜMEN ADAY ADAYI OLDU.

Sitemiz yazarlarından Mesut BALYEMEZ, Yeniden Refah Partisine Altıeylül Belediye Encümen aday adaylığı başvurusunda bulundu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 25-12-2023 12:15   Güncelleme : 25-12-2023 12:17
Mesut BALYEMEZ YENİDEN REFAH PARTİSİNDEN ENCÜMEN ADAY ADAYI OLDU.

Balıkesir Üniversitesinin Genel Sekreter Yardımcılığı dahil farklı birimlerinde görev yaparken geçtiğimiz yıl emekli olan Mesut BALYEMEZ, aynı zamanda Eğitim iş kolundaki birkaç farklı Sendikanın Başkanlık dahil yönetimlerinde bulundu. Mesut BALYEMEZ halen birkaç STK nın da yönetiminde bulunuyor. 
Yeniden Refah Partisi İl Binasında yapılan müracaat sırasında İl Başkanı Fatih İNCEBOY “Her geçen gün üye sayısını arttıran Partimiz her yerde olduğu gibi Balıkesir’de de güçlenmeye devam ediyor. Geçmişte Üniversitemize hizmeti ve Sendikal hareketlerden tanıdığımız Mesut beyin Partimizden Altıeylül Belediye Meclisi için aday adayı olması bizleri sevindirmiştir. İnşallah hep birlikte Milli Görüş Belediyeciliğini Balıkesirlilere tanıtacağız” dedi. Mesut BALYEMEZ de “Her ne kadar bir dönem Partimizden ayrı kalmış olsam da Milli Görüş gömleğimi hiç çıkartmadım. Bu gün yeniden yuvaya dönmüş olmanın hiç sevincini ve gururunu taşımaktayım. İnşallah el birliği ile Yeniden Refah Partisini önce yerelde sonra da Genelde iktidara taşıyacağız” dedi.

HABER; Bülent Ertekin

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR