Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 11:19

MİLLİ ANTRENÖR- MİLLİ HAKEM AHMET BEREKET BAĞIMLILIKLA MÜCADELE SEMİNERLERİNE DEVAM EDİYOR...

Milli Antrenör- Milli Hakem- Teknik Direktör Ahmet Bereket’in, Bağımlılık, Bağımlılıkla Mücadele, Siber Zorbalık, Bağımlılıkla mücadelede sporun önemi konulu sohbet programlarının bu günkü adresi, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı İzmir /Buca Şehit  Muhammed  Cihangir ÇUBUKÇU İmam Hatip Orta Okuluydu.

SPOR
Giriş Tarihi : 25-12-2023 12:07   Güncelleme : 07-02-2024 20:03
MİLLİ ANTRENÖR- MİLLİ HAKEM AHMET BEREKET BAĞIMLILIKLA MÜCADELE SEMİNERLERİNE DEVAM EDİYOR...

Okul Müdürü Ugur DEMİR,  Okul öğretmenlerinden Ravza ZEYBEKCİ ve rehber öğretmen Feyyat ÖZDEMİR tarafından  organize edilen seminere, 5., 6. sınıf öğrencilerinin yanı sıra Öğrenci Velileri de  katıldı.
Milli Antrenör- Milli Hakem - Teknik Direktör Ahmet BEREKET tarafından okul öğretmenleri öğrenci ve öğrenci velilerinin yoğun ilgi ile takip etkileri program da, Siber Zorbalık, Siber Zorbalıkla mücadele yöntemleri, bağımlılık, bağımlılığın ne olduğu, bağımlılığın çeşitleri, özellikle gençleri ve çocukları adeta esareti altına alan madde bağımlılığı  ve teknoloji bağımlılığının ne olduğunu, bağımlılığın, zihnen ve   bedenen zararlarını, bağımlılıktan korunma yöntemlerini, Her türlü bağımlılılığın önlenmesinde Anne ve babalara , velilere düşen görevler ve  tüm kötü ve zorlu alışkanlıklardan kurtulma da sporun önemi konusunda bilgilendirme yapıldı.

HABER; BÜLENT ERTEKİN 

https://fedsang.org/
Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR