Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 12:22

MÜSİAD Sakarya ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı MARKA Aile Şirketleri Kurumsallaşma ve Sürdürülebilirlik İçin Önemli Bir Adım Attı.

Sakarya Valisi Sayın Yaşar Karadeniz Başkanlığında MÜSİAD Sakarya ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı kurumsallaşma ve sürdürülebilirlik konusunda önemli bir adım atarak, MÜSİAD Sakarya üyeleri adına yeni bir dönemi başlatmak üzere kapsamlı bir iş birliği protokolü imzaladı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-11-2023 18:19
MÜSİAD Sakarya ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı MARKA Aile Şirketleri Kurumsallaşma ve Sürdürülebilirlik İçin Önemli Bir Adım Attı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan MÜSİAD Sakarya Başkanı İsmail Filizfidanoğlu;
 

‘’Bu protokol, aile şirketlerinde kurumsallaşmanın sürdürülebilir büyüme, yenilik ve gelecek nesillere aktarılabilirlik açısından kritik önemini vurgulamaktadır. MÜSİAD Sakarya bu anlaşmayla üyelerinin sürdürülebilirlik hedeflerine ve toplumsal sorumluluklarına odaklanma kararlılığını bir kez daha ortaya koymuştur.
 

Bu anlaşma, MÜSİAD Sakarya’nın sürdürülebilirlik vizyonunu daha da güçlendirerek, üye firmaları için çalışarak topluma ve doğaya katkı sağlamak adına önemli bir adımdır. Bu protokol, sektörlerdeki en iyi uygulamaları teşvik etmeyi, inovasyonu desteklemeyi ve gelecek nesiller için daha yaşanabilir bir dünya yaratmayı hedeflemektedir."


Bizler MÜSİAD Sakarya olarak, gelecekte daha fazla yenilik, iş birliği ve sürdürülebilirlik odaklı adımların atmayı hedeflemekteyiz. İş dünyamız ve camiamıza hayırlı olsun’’ dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR