Fısıltı HABERLERİ
HV
20 NİSAN Cumartesi 13:38

Öğrenciler kırmızı halıda karşılandı.

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı İlköğretim Haftası Kutlama Programı çerçevesinde ilimizin başarılı okullarından Adapazarı Atatürk İlkokulu’nda öğrenciler, sabah okula geldiklerinde kırmızı halıda, canlı müzik eşliğinde şeker ikramı ile karşılandılar.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 19-09-2022 10:53
Öğrenciler kırmızı halıda karşılandı.

Mutluluk Başarıyı Beraberinde Getirir.

Öğrencilerin kendilerini farklı ve değerli hissetmelerini sağlamak, eğitim öğretimin önemini vurgulamak için yapılan karşılamadan veli ve öğrenciler büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.
 
Okul müdürü Tekin Ateş İlköğretim Haftası Kutlamaları Çerçevesinde programın bir parçası olarak yapılan karşılama ile öğrencilerde bir heyecan oluşturularak kendilerini değerli hissetmelerinin amaçlandığını, bir öğrencinin gerçekten mutlu olmasının onun okul ve sosyal hayat başarısını beraberinde getireceğini ifade etti.

Dilek Balonları Gökyüzüne Bırakıldı.

İlköğretim Haftası kutlama programı okul bahçesinde şiirler, dans gösterileri, folklor gösterileri, öğrenci dileklerini içeren dilek balonların gökyüzüne bırakılması, dilek ağacına öğrenci dileklerinin yazılması, öğrencilere verilen çeşitli hediyeler ile velilerin de katılımları ile coşkulu bir atmosferde gerçekleşti. 

Program sonrası 4. Sınıf öğrencileri renkli kıyafet ve kostümleri ile  ellerinde eğitim öğretimin önemini anlatan pankart ve dövizler ile Çark Caddesinden Demokrasi Meydanına kadar yürüyerek “Okuluma Kavuştum” dans gösterilerini sergileyip cadde boyunca vatandaşların alkışları ile okullarına geri döndüler.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR