Fısıltı HABERLERİ
HV
29 MART Cuma 17:54
1 Advert

Geyve Muhteşem HAFIZLIK törenine imza attı.

Sakarya Geyve Genç Gönüllüler Derneği ve Eşme Beraberlik ve Dayanışma Vakfi'nın düzenlediği Hafızlık İcazet Merasimine yoğun katılım sağlandı.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 19-09-2022 10:28   Güncelleme : 19-09-2022 10:38
Geyve Muhteşem HAFIZLIK törenine imza attı.

Programa İsmailağa Heyeti Hocalarından Ahmet Ustaosmanoğlu, Mahmut Şevket Ustaosmanoğlu, Nedim Payalan Hoca efendi, Erenler Vakfı Baskani Mahmud Eren Hoca efendi, Sakarya İl Müftüsü Hasan Başiş Hoca efendi, Büyük Çamlica Imam Hatibi İshak Danış Hoca efendi, Aziz Mahmud Hüdayi Camisi Müezzini Sabri Durak Hocaefendi, Kurra Hafız Recep Çalıskan, Sakarya Bölge Vekili Cevat Karadağ Hocaefendi,Prof.Dr.Ebubekir Sofuoğlu, Geyve Belediye Baskani Murat Kaya, Pamukova Belediye Baskani İbrahim Güven Övün, Geyve İlce Müftüsü Murat Okuyar ve bölgemizden bircok Hoca efendi, talebeler, erkek ve hanim cemaat katıldı. Program Kurani Kerim tilavetiyle basladi. Sonrasinda Mahmud Eren Hoca efendinin sohbetiyle devam etti. 

Öğle namazi eda edildikten sonra selamlama konusmaları, talebelerin huzura gelisi, dua ve hediyelesmeyle sona erdi. Program sonrasi Sakarya Geyve Genç Gönüllüler Derneğiın ve Vakfımizın onursal baskani İsmailağa Geyve Vekili Ahmed Tasci Hocaefendi katilimcilara cok tesekkür etti. Program feyiz ve muhabbetle sona erdi. Programa yaklasık 3000 kişi katıldı.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR