Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 04:57

ÖZKAN GÜNEÇ: GELECEK PARTİSİ BU SEÇİMLERDE BÜYÜK BİR SIÇRAYIŞ YAŞAYACAK!

Gelecek Partisi Bolu Kurucu İl Başkanı Özkan Güneç, geçtiğimiz gün düzenlenen Gelecek Partisi 2. Olağan Kongresine katıldı. Yeniden Genel Başkan seçilen Ahmet Davutoğlu'nu tebrik eden Güneç, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili iddialı açıklamalarda bulundu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 18-01-2024 10:03
ÖZKAN GÜNEÇ: GELECEK PARTİSİ BU SEÇİMLERDE BÜYÜK BİR SIÇRAYIŞ YAŞAYACAK!

Gelecek Partisi, 2. Olağan Kongresi’ni geçtiğimiz gün Ankara Atatürk Spor Salonu’nda düzenledi. Düzenlenen kongreye Gelecek Partisi Bolu Kurucu İl Başkanı Özkan Güneç de katılım sağladı. Gelecek Partisi'nin yerel seçimlerde büyük bir başarıya imza atacağını belirten Başkan Güneç, kongrenin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:" Büyük bir coşkuyla hazırladığımız 2. Olağan Kongremiz Irak'tan gelen üzücü şehit haberlerimiz sebebiyle oldukça buruk ve üzüntülü geçti. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Yerel seçimler yaklaşıyor biz de toplamda 72 il ve ilçede belediye başkan adaylarımızı açıkladık. Bazı bölgelerde de ittifaklarımız olacaktır.Bolu'da da partimizin belediye başkan adayları olacaktır. İttifak olarak girdiğimiz yerler de olacak.
Siyasi partilerle görüşmelere devam ediyor. Özne Bolu olacaktır.Türkiye kazanacak, Bolu kazanacak. Yerel seçimlerde Gelecek Partisi olarak güzel bir sıçrayış yakalayacağımıza olan inancımız tamdır. Yeni yönetimimize başarılar diliyor ve yeniden genel başkan seçilen Ahmet Davutoğlu'nu tebrik ediyorum"dedi.

 

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR