Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 18:30

AKSAÇLILAR GENEL BAŞKANINDAN TARİHE NOT DÜŞECEK UYARI GELDİ İSRAİL’İN HEDEFİ TÜRKİYE!

AKSAÇILAR Genel Başkanı “İsrail'in hedefi Anadolu toprakları ve yaklaşan yerel seçimleri fırsat bilerek, ülkemizi karıştırmak için var güçleriyle saldıracaklar” uyarısında bulundu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 18-01-2024 09:52
AKSAÇLILAR GENEL BAŞKANINDAN TARİHE NOT DÜŞECEK UYARI GELDİ İSRAİL’İN HEDEFİ TÜRKİYE!

AKSAÇLILAR Genel Başkanı Ahmet BEREKET “ İSRAİL’in arzı mevud-vaat edilmiş topraklar hayaline ulaşmak için Türkiye'nin Doğu Anadolu ve Güney Doğu Anadolu topraklarının bir kısmının hedefinde olduğunu hepimiz biliyoruz. Tahrif edilmiş Tevrat’taki Yeşaya kehanetinin sözde ışığı doğrultusunda hareket eden terör devleti İsrail gözü Anadolu topraklarında.

Özellikle Türkiye’yi karşısındaki en büyük tehdit olarak gören terör devleti İsrail, kuklası DAEŞ ve PKK terör örgütleri aracılığıyla, özellikle seçimlere sayılı günler kala ülkemizde bir kaos ortamı oluşturmak için var güçleriyle saldıracaklar. Bunun en önemli ispatlarından biri yakın zamanda Türk istihbaratımızın MOSAT  ajanlarına yönelik yapmış olduğu operasyonlarda yakalanan ve ele geçirilen bilgilerdir. Şimdi bize düşen iç  siyasi çekişmeleri bir tarafa bırakarak, MİLLİ DEĞERLERİMİZ ETRAFINDA , MİLLİ BİRLİK VE BÜTÜNLÜĞÜMÜZÜ HER ZAMANKİNDEN DAHA FAZLA SARILARAK bu süreçten çok daha güçlenerek çıkmak” dedi.

HABERN , Bülent ERTEKİN

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR