Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 15:52

Pamuk Pars'tan Sevenlerine Yeni Müjde, AŞK BU YA Yakında Müzik Marketler'de

Z Kuşağına Müjdeli Haber Pamuk Pars'dan geldi.. Söz ve müziği Erkan Bal tarafından yapılan aranjörlüğünü Ercan Bal’nın üstlendiği prodüktörlüğünü Firuz Anlı tarafından yapılan “Aşk Bu Ya” adlı yeni şarkısı için çalışmalarını Pamuk Pars tarafından tamamladı.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 07-12-2022 15:54   Güncelleme : 07-12-2022 16:26
Pamuk Pars'tan Sevenlerine Yeni Müjde, AŞK BU YA Yakında Müzik Marketler'de

Söz ve müziği Hakan Bal’a ait olan, prodüktörlüğünü Firuz Anlı’nın üstlendiği şarkının aranjörlüğünü Ercan Bal yaptı.

Pars, bir süredir üzerinde heyecanla çalıştığı yeni şarkısı ”Aşk bu ya”nın çok yakında müzik sevenlerle olacağını belirterek, ”Klip çekimlerini gerçekleştiren arkadaşlarım işinde çok başarılı ve disiplinli. Bu sefer büyük bir riks alıp, kimsenin yapmadığı bir projeyle karşınızda olacağım.” dedi.

Yönetmen Enes Bilaltaş’

”Üçüncü şarkımız özellikle çocuklarımızın ilgisini çekecek. Onların sevgisi bende bambaşka. Yeni yılla yepyeni enerjik bir şarkı armağan ediyorum. Sosyal medya hesaplarımda da birçok çocuk hayranım var. Çocuklara yönelik çalışmalar beni heyecanlandırıyor. Sesime, güzelliğime, yeteneklerime ve dansçı arkadaşlarımla hazırladığımız dans performansımıza güveniyorum. Bir çok kişiye ilaç gibi gelecek klibim ve şarkımın arkasındayım. Çok büyük zaferler alacağımdan eminim. Çocukluğumdan bu yana hep görsel şovlarımla  insanların dikkatlerini çekiyorum. Aynı başarıyı yeni yılda yeni şarkımla yakalayacağımdan da eminim. Benden büyük süprizler bekleyin.”

Haber Semra Tekin

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR