Fısıltı HABERLERİ
HV
20 NİSAN Cumartesi 08:16

Pamukova FatmaHanım İlk ve Ortaokulu Ziyareti

İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Pamukova Fatmahanım İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 29-09-2022 09:43   Güncelleme : 29-09-2022 13:22
Pamukova FatmaHanım İlk ve Ortaokulu Ziyareti

Birinci sınıf öğrencilerimizin dersine katılan Savaşçı, minik öğrencilerimize eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diledi. Bol bol kitap okumalarının tavsiyesinde bulunarak Millî Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer ve Sayın Valimiz Oktay Çetin Kaldırım’ın öğrencilerimize selamlarını iletti. 

8. sınıf öğrencilerimizi de ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Savaşçı, LGS hakkında bilgi vererek Valiliğimiz himayesinde Müdürlüğümüzce sürdürülen #NehirProjesi kapsamında 8. sınıf öğrencileri için izleme sınavlarının bu dönemde de gerçekleştirileceğini, #NehirProjesi ile öğrencilerimizin akademik başarılarının artırılmasının yanı sıra sınav heyecanını yenme ve sınav tecrübesi kazanmaları için rehberlik faaliyetlerinin de devam edeceğini söyledi. 

Bakanlığımız tarafından eğitimde fırsat eşitliğini sağlamaya yönelik dağıtımı yapılan ücretsiz ders kitaplarıyla beraber bu yıl ilk defa ücretsiz yardımcı kaynak kitapların da öğrencilerimizin sıralarında yerini aldığını; Bakanlığımızın bu imkanı sağlamasından dolayı Bakanımız Sayın Mahmut Özer'e şükranlarını ifade etti.

Valiliğimiz himayelerinde Müdürlüğümüzce yürütülmekte olan #KitapSakarya projemizin yeni eğitim-öğretim yılında da  devam ettiğini ve her hafta kitap okuma etkinliğinin gerçekleştirildiğini hatırlatan İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı; öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandıracak olan bu proje ile anlama, çözümleme gibi zihinsel işlem becerilerini geliştireceğini ve akademik başarılarına katkı sağlayacağını söyledi. Öğretmenler odası sohbeti sırasında uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik için “Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı” başvurularının başladığının bilgisini paylaştı.

Okul yöneticilerinden eğitim-öğretim faaliyetlerine dair bilgi alan İl Millî Eğitim Müdürü Savaşçı, yeni dönemin tüm eğitim camiası için hayırlı olmasını diledi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR