Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 11:17

Rahmi Şengül “AK BELEDİYECİLİĞİN YANSIMALARINA BİREBİR ŞAHİDİZ”

Berber esnafı ve aileleri ile bir araya gelen Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül, “Kuruluşunda bugüne AK Parti belediyeciliğinin şehirlerimize yansımalarına birebir şahidiz. Allah’ın izni, aziz milletimizin teveccühü ile Erenler’imiz için durmadan, yorulmadan, zaman mefhumu gözetmeksizin çok çalışacağız” dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 12-02-2024 19:05
Rahmi Şengül “AK BELEDİYECİLİĞİN YANSIMALARINA BİREBİR ŞAHİDİZ”

Erenler Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Rahmi Şengül, Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Sakarya Berberler Odasına bağlı Erenlerdeki berber esnafı ve aileleri ile bir araya gelen Başkan Şengül, desteklerinden dolayı katılımcılara teşekkür etti.

 

TEŞEKKÜR

Programda ilk olarak konuşan Sakarya Berberler Odası Başkanı Haluk Hacıoğlu, “Berber esnafı olarak kıymetli Erenler Belediye Başkanımız, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Rahmi Şengül’e bizleri bugün burada böyle güzel bir ortamda misafir ettiği için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

DAİM OLSUN

MHP Erenler İlçe Başkanı Mustafa Tamer, “Bir süreç içerisindeyiz. Yoğun, tempolu, hareketli ve bir o kadar da heyecanlı. Heyecanlıyız çünkü biz bu güzel millete hizmet etmenin anlamını, manasını biliyoruz ve bu değerlere inanıyoruz. Birliğimiz daim, buluşmamız hayırlara vesile olsun” dedi.

 

GÖNÜL SOFRASI

AK Parti Erenler İlçe Başkanı Ömer Barik ise, “Sakarya Berberler Odası gerçekten büyük bir aile. Bugün burada sizlerle birlikte olmanın, gönül sofrasında buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Programımızın hayırlı olmasını diliyor, tüm esnaf arkadaşlarımıza ve ailelerine katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

‘DURMADAN VE YORULMADAN’

Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül, “Kuruluşunda bugüne AK Parti belediyeciliğinin şehirlerimize, ilçelerimize yansımalarına, katkılarına birebir şahit olduk ve oluyoruz. Allah’ın izni, aziz milletimizin teveccühü ile biz Erenler’imiz için durmadan, yorulmadan, zaman mefhumu gözetmeksizin çok çalışacağız” dedi.

 

‘ÇOK ÇALIŞACAĞIZ’

Başkan Rahmi Şengül, “Biz çok çalışacağımızın sözünü veriyoruz. Allah’ın izniyle gönülden yapıp gönüller kazanacağız. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin, yar ve yardımcımız olsun inşallah. Bu buluşmalarımızı inşallah daha sıklıkla yapacağımızı ifade etmek istiyor, günümüzün hayırlı ve bereketli geçmesini diliyorum” dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR