Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 06:38

RAP DÜNYASININ BAŞARILI İSİMLERİ BİR ARADA!

Rap müzik sektörünün en çok konuşulan prodüktörlerinden biri olan Segah ile birlikte yine rap camiasına milyonların tıklanmasının ardında yatan ve başarılı şarkılar sunan prodüktör Kleo, Türkçe Rap/Hip Hop janrında kilometre taşı olmuş şarkılardan sonra, güçlerini birleştirdikleri çalışmalarının ilk meyvesini, Mavi ile bir araya geldikleri “Küstük Mü?” projesini, 14 Nisan Cuma günü Warner Music Türkiye etiketiyle yayımladı

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 17-05-2023 12:11
RAP DÜNYASININ BAŞARILI İSİMLERİ BİR ARADA!

Türk rap müziğinin mutfağında olan iki önemli prodüktör; UZİ’nin önemli şarkıları Umrumda Değil, KRVN, Dua’nın prodüktörü Segah ve UZİ’nin Paparazzi’yle Motive’nin Takip şarkılarının prodüktörü Kleo'ya, Türkiye'nin en genç tarp müzisyenlerinden biri olan Mavi eşlik ediyor.

Rap dünyasının üç başarılı ismini bir araya getiren Küstük Mü? şarkısının tıklanma rekorları kırması bekleniyor. Küstük Mü? şarkısının sözü Mavi'ye, müziği Mavi, Kleo ve Segah'a ait olurken prodüktörlüğünü ise Kleo ve Segah üstleniyor.

Kleo & Segah feat Mavi - Küstük Mü? şarkısı, 14 Nisan Cuma günü itibarıyla Warner Music Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Fısıltı Haberleri - Sedat Sarıkaya

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR