Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 07:32

ROCK STAR BARIŞ GÜLAY'DAN DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜNDE ANLAMLI SÖZLER; BİRİLERİ DUR DESİN!

Semra Tekin'in haberine göre Üç çocuk annesi olmasıyla tüm dikkatleri üstüne toplayarak sıkça gündeme gelen Rock Star Barış Gülay'ın Dünya Çocuk Hakları Günü ile ilgili paylaşımı dikkat çekti.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 21-11-2023 10:54
ROCK STAR BARIŞ GÜLAY'DAN DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜNDE ANLAMLI SÖZLER;  BİRİLERİ DUR DESİN!

Son albümü KAFANIN İÇİNDE ile yurt içi ve yurt dışında ödüller alarak adından sıkça söz ettiren sanatçı Olmasan, Zaman&Mekan, Yaz Başka ve Bu Dünya şarkılarıyla oldukça başarılı bir çıkış yakalamıştı. Rock müziğin Queen Lakaplı başarılı temsilcisi Barış Gülay üç çocuk annesi olmasıyla tüm hayranlarını şaşkına çevirmişti. Mustafa Berru, Derin Lena ve Emir Ali Kodalak isimli üç çocuk annesi sanatçıya basın da oldukça yoğun ilgi göstermişti. 

 

DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ sebebiyle çocuklarıyla fotoğraflarını "Dünya Çocuk Hakları Günü önemli bir gün, tüm çocuklar hepimizin ve şu an dünyada çocuklarımız akıl almaz bir şekilde asla hak etmeyecekleri bir şekilde hunharca katlediliyorlar... Açıkça sesleniyorum, birileri bu acımasız düzene son versin artık!" anlamlı cümleleriyle paylaşan Rock Star Barış Gülay'ın fotoğrafları oldukça beğeni topladı. Hayran çevresinden oldukça güzel yorumlar alan sanatçı yeni albümü SoRun Yok için sorulan soruları "Biliyorum biraz ayrı kaldık ama artık şarkımız hazır, klip çekimleri için gün sayıyoruz. En kısa sürede single albümümüz dinleyicimizle buluşacak inşallah. Çünkü planlar bozulmazsa baharda daha rengarenk bir albüm bizleri bekliyor." şeklinde yanıtladı.

Fısıltı Haberleri:Samra Tekin

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR