Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 09:51

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ömer Abdullah Ayhan, “Daha iyi bir Sakarya mümkün” başlıklı projelerini açıklamaya devam ediyor.

İlçe ilçe, mahalle mahalle, gece gündüz seçim çalışmalarına devam eden Ayhan, Afet Yönetim ve Müdahale Merkezi projesi hakkında konuştu. PROFESYONEL ARAMA KURTARMA EKİBİ KURACAĞIZ Önceliklerini Sakarya’nın depreme ve her türlü afete karşı dayanıklı, dirençli ve güvenli kılmak olacağını söyleyen Ayhan, “En az bin kişilik profesyonel arama kurtarma ekibi kuracağız. Ekibin, ses dinleme, termal kamera, jeneratör, ışıklandırma gibi tüm teçhizatları son teknoloji ile ihtiyacı karşılayacak nitelikte olacak.” dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 21-03-2024 11:20
Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ömer Abdullah Ayhan, “Daha iyi bir Sakarya mümkün” başlıklı projelerini açıklamaya devam ediyor.

SON TEKNOLOJİYİ KULLANACAĞIZ

 

Ayhan, “Allah korusun herhangi bir afetin olmasının ardından ekiplerimizi en fazla 2 saat içinde arama kurtarma çalışmalarına başlayacak şekilde organize edeceğiz. Yirmi adet termal drone ile yıkılan binalar, sel veya toprak kayması nedeniyle enkaz altında kalan/kaybolan vatandaşlarımızı anında tespit edebilecek teknolojiyi kullanır hale geleceğiz.” diye konuştu. 

 

AFETZEDE TEK BİR VATANDAŞIMIZI MAĞDUR ETMEYECEĞİZ

 

Afetin hemen ardından alacakları önemlerini açıklayan Ayhan, “Şehrimizin daha önceden belirlenen muhtelif alanlarına kurmak üzere 100 bin adet 4’er kişilik çadırları hazırda bulunduracağız. Deprem olması durumunda şehrin ana bölgelerine temel ihtiyaçları sağlayacak seyyar tuvalet, banyo ve lavaboları hazırda bulundurup 12 saat içerisinde kurulumları gerçekleştireceğiz. Yine hazırda bekleteceğimiz seyyar içme suyu depolarını 6 saat içinde afetzede vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız.“ ifadelerini kullandı.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR