Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 17:30

SAADET PARTİSİ SBB ADAYI ÖMER ABDULLAH AYHAN; DÜRÜSTLÜK VE LİYAKATLE YÖNETECEĞİZ

AYHAN, ADAPAZARI ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ömer Abdullah Ayhan, seçim ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Ömer Abdullah Ayhan beraberinde Saadet Partisi Adapazarı Belediye Başkan Adayı Aytaç Çakıroğlu ve partililerle birlikte Adapazarı’nı ziyaret etmeye devam ediyor oldu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 19-02-2024 18:29
SAADET PARTİSİ SBB ADAYI ÖMER ABDULLAH AYHAN; DÜRÜSTLÜK VE LİYAKATLE YÖNETECEĞİZ

ADIM ADIM DOLAŞTI

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ömer Abdullah Ayhan beraberinde Saadet Partisi Adapazarı Belediye Başkan Adayı Aytaç Çakıroğlu ve partililerle birlikte Adapazarı’nı tek tek dolaştı. Ayhan’ın Adapazarı’ndaki ilk durağı Kars Ardahan Iğdır Yardımlaşma ve Kültür Derneği oldu. Ayhan,yeni hukuk bürosunun açılışı dolayısıyla Av. Furkan Çete’yi ofisinde ziyaret etti. Ardından Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya ve Saadet Partisi Erenler İlçe Teşkilatı ile Yerel Kültür Derneği’ni ziyaret etti.

 

ODAK NOKTA DOĞRUYU YAPMAK

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ömer Abdullah Ayhan, ziyaretlerinde sevgi ile karşılanırken,”Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde odaklandığım nokta kazanmak değil doğruyu yapmak. Doğru olduğumuz her vakit zaten kazanmış oluruz. Bizler başkanlık makamına vatandaş ve il için doğru olanı yapmak olarak bakmalıyız. İşe sadece kazanmak makam sahibi olmak şeklinde bakamayız”diye konuştu

DÜRÜSTLÜK VE LİYAKAT

Ömer Abdullah Ayhan, Yerel Kültür Derneği’nde”Siyaseten dönem dönem istediği hakkı ve temsili alamıyor olabilir ama şehre yön veren bir topluluktur. Ama bizim siyaset inancımızda hizmet verirken liyakat içinde olmaktır. Nasip olur da belediyeye geçersek kişiye bakmaksızın görevlendirmelerde bulunacağız. Siyasi görüş ve kimlik bizi ilgilendirmez. Bizi kişinin dürüst ve liyakatli oluşu ilgilendirir. Bundan sonraki süreçlerde de sürekli sizlerle bir araya geleceğiz” açıklamalarında bulundu.

SORUNLARIN EN ÖNEMLİSİ

Sözlerine devam eden Ayhan,”Deprem tüm sorunlarımızın başında. Bununla ilgili gördüğümüz ilk şey risk envanterinin olmayışı. Belediyeye gelirsek ilk yapacağımız şey envanter çalışması yapmak olacaktır. Eğer belediye kaynakları yetmezse özel sektörlerden yardımlar alacağız. Suyumuz çok pahalı. Bununla ilgili projelerimiz var. Kendi hayatımızda nasıl israf etmiyorsak belediyede de etmeyeceğiz. Ulaşım maliyetlerini azaltmamız gerekiyor. Tarım arazileri imara açılmamalı” diye konuştu.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR