Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 12:54

SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI DURAN; “AK PARTİ ÖNÜNE ÇIKAN HER ENGELİ MİLLETİYLE AŞAN BİR HAREKETTİR”

“VATANDAŞLARIMIZIN HUZUR VE MUTLULUK İÇİNDE YAŞAYACAĞI SAKARYA HEDEFLİYORUZ” AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Rıdvan Duran, AK Parti’nin önüne çıkan her engeli milletiyle aşan bir hareket olduğunu söyledi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Rıdvan Duran, AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 06-12-2023 11:21
SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI DURAN; “AK PARTİ ÖNÜNE ÇIKAN HER ENGELİ MİLLETİYLE AŞAN BİR HAREKETTİR”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Rıdvan Duran, AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

“SAMİMİ, LİYAKATLİ VE İSTİKRARLI BİR YÖNETİM ANLAYIŞI”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olarak geçmişten bu yana ünsiyetimiz olan dava arkadaşlarımızla buluşmaktan mutluluk duyduğunu belirten Duran, “AK Parti’miz önüne çıkan her engeli milletiyle aşmasını bilmiş bir harekettir. Bu engelleri aşarken bir yandan da ülkemize yeni eserler kazandırmayı asla ihmal etmemiş; milletimizin iradesini arkasına alarak samimi, liyakatli ve istikrarlı bir yönetim anlayışıyla nelerin başarılabileceğini daima ispat etmiştir.” dedi.

“SAKARYAMIZ İÇİN ORTAK BİR ŞUUR İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ”

Vatandaşlarımızın huzur ve mutluluk içinde yaşayacağı bir Sakarya hedefiyle yola çıktıklarını ifade eden Duran, “Bizler de milletimizin bizlere verdiği güç ve yüklediği yönetme sorumluluğunun farkında olarak Sakarya’mız için hayırlı ve uzun bir yolculuğa çıktık. Bu yolculuğu, ezber bozan bir anlayışla; imkanlarını daha da geliştiren, her geçen gün daha da yaşanabilir hale gelen, vatandaşlarımızın huzur ve mutluluk içinde yaşayacağı bir Sakarya için menziline ulaştırmak istiyoruz. Bunu elbette başaracağız! Teşkilatlarımızla el ele vererek; Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kadın ve Gençlik Kollarımız başta olmak üzere davamızın her neferiyle büyük sevdamız Sakaryamız için ortak bir şuur içerisinde çalışacağız. Bu vesileyle, bu güzel akşamda bizleri konuk eden AK Parti Sakarya İl Yönetimimize çok teşekkür ediyor, değerli çabaları için her birini tebrik ediyorum” diye konuştu. “VATANDAŞLARIMIZIN HUZUR VE MUTLULUK İÇİNDE YAŞAYACAĞI SAKARYA HEDEFLİYORUZ”

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Rıdvan Duran, AK Parti’nin önüne çıkan her engeli milletiyle aşan bir hareket olduğunu söyledi.

 Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Rıdvan Duran, AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR