Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 18:06

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar “Tüm enerji ve düşüncemizi Sakarya’nın önündeki güzel günlere yönelttik”

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, fabrika ziyaretleriyle seçim çalışmalarını sürdürdü. Alemdar, “Tüm enerji ve düşüncemizi Sakarya’nın önündeki güzel günlere yönelttik. Projelerimizi hazırladık. Sakarya’nın tamamını kapsayan, tüm hemşerilerimizi kuşatan bir anlayışla inşallah Sakarya’yı Türkiye Yüzyılı’nın parlayan şehirleri arasına katacağız. Buna inanıyoruz, mutlaka başaracağız” dedi. Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, seçim çalışmaları kapsamında sanayi kuruluşlarını ziyaret etti. Erenler ilçesinde faaliyet gösteren fabrikaları gezen Alemdar, çalışmalara dair bilgi aldı. İlk durağında mobilya fabrikasını ziyaret eden Alemdar, burada Nevzat Fidanoğlu, Şaban Fidanoğlu ve Azem Fidanoğlu tarafından karşılandı. Firmanın işçileriyle selamlaşarak çalışmalarında kolaylıklar diledi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 07-03-2024 20:11   Güncelleme : 07-03-2024 20:12
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar “Tüm enerji ve düşüncemizi Sakarya’nın önündeki güzel günlere yönelttik”

Akabinde bir plastik fabrikasını ziyaret eden Alemdar, işletme sahibi Halil İbrahim Kurtuluş ile bir araya geldi. Buradaki istişarelerinin ardından bir traktör fabrikasını ziyaret eden Alemdar’a, fabrikanın genel yapısı ve işlevi hakkında sunum yapıldı.

Gün boyu devam eden programlarda Erenler Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Rahmi Şengül, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Serdar Akgün, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Ömer Barik, MHP Erenler İlçe Başkanı Mustafa Tamer, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halit Yaylalı yer aldı.

Yerli ve milli teknolojiyi destekleyeceğiz

Ziyaretleri sonrası değerlendirmelerde bulunan Alemdar, yerli ve milli teknoloji vurgusu yaparak, “Sanayi alanında şehrimiz ciddi bir potansiyel taşıyor. Bu da gelecek için yeni yatırım fırsatları ve istihdam anlamına gelir. Bizler bu noktada sanayicilerimizi, KOBİ'lerimizi, esnafımızı, sanatkârımızı, çalışanlarımızı desteklemeye devam edeceğiz. Sanayi alanındaki bir diğer önemli konu ise, milli ve yerli teknoloji hamleleridir. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla çıktığımız bu yolda yerli teknolojinin geliştirilmesi adına hayata geçirilecek projelere yerel yönetimler olarak destek vermeye hazırız” diye konuştu.

Tüm enerjimizi Sakarya’nın önündeki güzel günlere yönelttik

Alemdar, tüm enerji ve düşüncelerini Sakarya’nın önündeki güzel günlere yönelttiklerini ifade ederek, “Projelerimizi hazırladık. Şehrimizin yarınları için hazırlıklarımızı bir bir hayata geçireceğiz. Sakarya’nın tamamını kapsayan, hemşerilerimizin tamamını kuşatan bir anlayışla inşallah Sakarya’yı Türkiye Yüzyılı’nın parlayan şehirleri arasına katacağız. Buna inanıyoruz, mutlaka başaracağız” diye konuştu.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR