Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 12:37

Yeşilay Haftası, Yunus Emre İlkokulu Tarafından Hazırlanan Programla Kutlandı.

Her yıl 1-7 Mart tarihlerinde ülke genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanan Yeşilay Haftası münasebetiyle İlçe Programımız Yunus Emre İlkokulu tarafından gerçekleştirildi. Aydın Gürdamar Ortaokulu Konferans Salonunda düzenlenen programa; Kaymakamımız Sayın Ali Candan, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali Dere, daire amirleri, okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz katıldı.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 07-03-2024 18:25   Güncelleme : 07-03-2024 18:28
Yeşilay Haftası, Yunus Emre İlkokulu Tarafından Hazırlanan Programla Kutlandı.

104 yıldır sağlıklı bir toplum için çalışan Yeşilay’ın öneminin vurgulandığı programda Yunus Emre İlkokulu öğrencilerinin öğretmenleri öncülüğünde hazırladığı gösteriler büyük beğeni topladı. 
Programda Okul Müdür Vekili Arzu ÇAKIR, "bir asırı aşan Yeşilay'in bağımlılıkla mücadelede öncü olduğunu, küçük yaşlardan itibaren çocuklarımıza bağımlılıkla mücadelede bilinçlendirme-bilgilendirme çalışmalarının ve okullarımızda koruyucu, önleyici faaliyetlerin bağımlılıkla mücadelede öncü rol oynadığını; sağlıklı  geleceğin, sağlıklı nesille mümkün olduğunu" ifade etti. 
Kaymakamımız Sayın Ali Candan, insanlarımızın sağlığını tehdit eden, bağımlılık yaptığı bilinen sigara, alkol, uyuşturucu ve teknoloji bağımlılığı ile mücadele eden Yeşilay’ın çalışmalarının tüm toplumumuz tarafından desteklendiğini belirterek, Yeşilay’ın önemini hazırladıkları gösterilerle ortaya koyan Yunus Emre İlkokulunun yönetici, öğretmen ve öğrencilerini başarılarından dolayı tebrik etti.

Serdivan Maarif Ailesi olarak hedefimiz Serdivanımızı her alanda rakipsiz bir numara yapmaktır.

HABER

Yeşilay Şube Başkanı

Arzu ÇAKIR

 

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR