Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 10:11

Sakarya İli Erenler İlçesine Bağlı, Tabakhane Mahallesi Muhtar Adayı Sevgi Arabacı 'İşimiz Hizmet Gücümüz Millet'

Sakarya İli Erenler ilçesi Tabakhane Mahalle Muhtar Adayı Sevgi Arabacı ve azaları, seçim çalışmaları kapsamında https://www.fisiltihaberleri.com Genel Yayın Yönetmeni Sabahattin Birinci'yi Ziyaret etti. Genel Yayın Yönetmeni Sabahattin Birinci'ye seçim projelerini ve çalışmalarını anlattı. Sevgi Arabacı, mahalle sakinlerinin sorunları ve çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulundu. Birinci , muhtar adayı Sevgi Arabacı'ya ziyaretinden dolayı teşekkür etti ve mahalleye yönelik çalışmalarında başarılar diledi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 05-03-2024 14:06   Güncelleme : 05-03-2024 20:34
Sakarya İli Erenler İlçesine Bağlı, Tabakhane Mahallesi Muhtar Adayı Sevgi Arabacı 'İşimiz Hizmet Gücümüz Millet'

SENDE OY VER MAHALLEMİZ KAZANSIN..

SEVGİ ARABACI ERENLER TABAKHANE MAHALLESİ MUHTAR ADAYI KONUŞMALARINA ŞÖYLE DEVAM ETTİ.

"Mahallemizi daha güvenli bir yer haline getirelim, hizmette sınır tanımıyorum!”
 

Sevgili Komşularım,

Öncelikle hepinize en içten saygı ve sevgilerimi sunmak istiyorum. Mahallemiz için daha iyi bir geleceği için Tabakhane Mahallesi Muhtarlığı için adayım.

Sevgi Arabacı, 1981 Muğla doğumluyum, evli 3 çocuk annesiyim, iktisat fakültesi Kamu yönetimi mezunuyum, 14 yıldır bu mahallede ailemle birlikte oturuyorum ve bu mahalleyi evim olarak kabul ediyorum. Mahallemizin geçmişi, değerleri ve geleceği benim için çok kıymetlidir.

Bu nedenle, bu mahallenin geleceğini şekillendirmek ve iyileştirmek için buradayım. Vizyonumuz, mahallemizin daha yaşanabilir, güvenli ve refah bir yer haline gelmesidir. Sizlere projelerimden bahsetmek istiyorum:

“Mahallemizin sorunlarına çözüm getireceğim!”

Biliyorsunuz ki mahallemizde bir sağlık ocağımız yok, mahallemize bir sağlık ocağı yapılması için gerekli kurum ve kuruluşlarla ortak çalışma içersinde olacağım.

Altyapı Geliştirmeleri:* Yollarımızın, parklarımızın ve kamu tesislerimizin iyileştirilmesi için çalışacağım başta Erenler Belediyesi olmak üzere yerel yönetimler ile iş birliği içerisinde olacağım. Güvenli ve temiz bir çevre yaratmak önemlidir.

“Mahallemizi daha güvenli bir yer haline getirelim, birlikte başaralım!”

*Güvenlik* Mahallemizin daha güvenli ve yaşanabilir, herkesin kendisini güvende hissettiği ortamları oluşturmak için kolluk kuvvetlerimiz ile ortak projeler üzerinde çalışma yürüteceğim.

 “Halkın güvenini boşa çıkarmayacağım, mahallemizin geleceği için çalışıyoruz!”
 

Sokak Hayvanları*
Hayvanların da birer canlı olduğunu unutmamak gerekir öncelikli olarak patili dostlarımız sahiplendirme projeleri hazırlayarak yuvaya kavuşmalarını hedefliyorum. Sokak da hiç bir hayvan kalmaması için onlara yaşam merkezleri kurmayı ve sizin denetiminize açmayı planlıyorum.

Bir Dost Projesi* Mahallemizde yardıma muhtaç aileler için “Bir Dost Projesi” kapsamında veren elin alan eli görmediği yardım kampanyaları ile fatura ödemeleri market gıda harcamaları gibi temel ihtiyaç maddelerinin karşılanabileceği uygulama ile yardım bekleyen aillerimizin yükünü hafifleteceğim.

Toplum Katılımı:* Toplumumuzun her kesimini bir araya getirerek ortak projeler geliştirmek istiyorum. Herkesin görüşünün önemli olduğuna inanıyorum.

*Çevre Duyarlılığı:* Doğamızı ve çevremizi korumak için çevre dostu projelere öncelik vereceğim. Temiz enerji ve geri dönüşüm projelerine destek olacağım.

*Şeffaflık ve Hesap Verebilirlik:* Her zaman şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim sağlayacağım. Size her adımı açıkça anlatacağım.

Kadınların evde yaptıkları el işi ürünlerini pazarlayacağı pazar alanı kurmak istiyorum

Seçimler yaklaştıkça sizlerin görüşlerini ve geri bildirimlerinizi alacağım.

Bu mahallenin bir parçası olarak, projelerimizi birlikte belirleyeceğiz. Her zaman sizi dinleyeceğim ve çıkarlarınızı savunacağım.

Sevgili komşularım, birlikte daha güçlü bir mahalle yaratabiliriz. Sizlere güveniyorum, desteğinizi ve oylarınızı rica ediyorum. Birlikte, mahallemizi daha yaşanabilir ve refah bir yer haline getirebiliriz.

Teşekkür ederim. Herkes için daha iyi bir gelecek için, birlikte ilerleyelim!

 

Sevgi Arabacı Kimdir ? 

1981 Doğumlu Evli 3 Çocuk Annesi, İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Muzunu, Turizm ile iştigal eden, 14 Yıldırda Tabakhane Mahallesine ikamet etmektedir.

Sakarya İli Adapazarı İlçesine Bağlı, Tabakhane  Mahallesi Muhtar Adayı Sevgi Arabacı Aynı yola baş koymıoş,  desteklerini esirgemeyen ağza adayım, Sultan Nilüfer hanımefendiye  verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür etti. 

 

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR