Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 22:05

Sakarya İli Serdivan ilçesinin İlk Çocuk Dostu Sokağı Açılıyor

Serdivan Belediyesi, geleceğin hazinesi çocukların güvenli bir şekilde oyun oynamalarını sağlamak için yapımını tamamladığı Çocuk Dostu Oyun Sokağı açılıyor.

SİYASET
Giriş Tarihi : 20-09-2023 10:17
Sakarya İli Serdivan ilçesinin  İlk Çocuk Dostu Sokağı Açılıyor

Serdivan Belediyesi’nin Marmara Belediyeler Birliği, Superpool ve Global Designing Cities iş birliğinde hayata geçirdiği Serdivan’ın ilk “Çocuk Dostu Oyun Sokağı” Arabacıalanı Mahallesi Necmi Kardeş Sokakta hizmete giriyor. Trafiğe kapalı olarak düzenlenen ve yer boyamalarıyla çeşitli oyunlar için uygun hale getirilen alan, mahalle sakinleri ve öğrenciler tarafından büyük beğeniyle karşılanıyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında sürdürülebilir hareketlilik biçimlerini desteklemek ve temiz çevre konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla birbirinden renkli ve anlamlı etkinliklere imza atıyor. Bu yılki teması ‘Şehrini Keşfet’, sloganı ise ‘Gelecek Enerjini Koru’ olan etkinliklerde Çocuk Dostu Oyun Sokağı’nın açılışının da gerçekleştirileceği belirtilirken, programa tüm halkın davetli olduğu ifade edildi.

Arabacıalanı Mahallesi Necmi Kardeş Sokak’ta yapımı tamamlanan Çocuk Dostu Oyun Sokağı’nın açılışı ve Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri 20 Eylül Çarşamba günü saat 11.30’da gerçekleştirilecek.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR