Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 08:08

Sakarya Sağlık Çalışanları Ve Emeklileri Derneği'nden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Sakarya Şubesine Nezaket Ziyareti

Kısa Adı Sasçed olan Sakarya Sağlık Çalışanları Ve Emeklileri Derneği Başkanı Mahmure Çolak ve Başkan yardımcısı Kerim Çatalbaş, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Sakarya Şube Başkanı Erol Demir'i Ziyaret ettiler.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 08-02-2024 14:55   Güncelleme : 08-02-2024 15:41
Sakarya Sağlık Çalışanları Ve Emeklileri Derneği'nden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Sakarya Şubesine Nezaket Ziyareti

Vatan ve Millet için canlarını veren şehitlerin ve bu uğurda mücadele vermiş olan Gazilerin, Milletin gönlünde daima farklı bir mertebede olduğunu kaydeden Başkan Mahmure Çolak, Şehitlerimizi, Merhum Gazilerimizi şükranla anıyoruz. Şehit yakınlarımızı, Gazilerimizi, vazife malullerimizi her zaman baş tacı ederek, layık oldukları saygı ve sevgiyi eksiksiz olarak yerine getirmek boynumuzun borcudur.” dedi.

Başkan Mahmure Çolak Türkiye Muharip Gaziler Derneği Sakarya Şubesi  Başkanı Erol Demir başta olmak üzeri Hüseyin Cantes, İsmail Yakın, Sabri Akay, Emine Kumru'ya ilgi ve alakalarından dolayı ayrı ayrı teşekkür etti..

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren  Başkan Demir Sasçed Başkanı Mahmure Çolak, Başkan Yardımcısı Kerim Çatalbaş ile yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR