Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 22:05

Sapanca'yı Yeni bir döneme taşıyan genç lider: Arda Şahin Belediye Başkanı oldu!

Sapanca'yı Yeni bir döneme taşıyan genç lider: Arda Şahin Belediye Başkanlık makamda coşkuyla karşılandı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 05-04-2024 17:22
Sapanca'yı Yeni bir döneme taşıyan genç lider: Arda Şahin Belediye Başkanı oldu!

Sapanca'da 31 Mart yerel seçimlerinde büyük bir zafer kazanarak CHP'den Sapanca Belediye Başkanı seçilen genç iş insanı Nihat Arda Şahin, göreve başladı 25 yıllık AK Parti Belediyeciliğini yıkan Arda Şahin, mazbatasını alır almaz kalabalık bir topluluğun karşısına çıktı ve birlik ve beraberlik vurgusuyla dikkat çekti. "Halkın belediye başkanı olacağım" diyen Şahin, herkesin hizmetine eşit mesafede olacağını belirtti. Törende, Arda Şahin'e başkanlık rozeti takan Özcan Özen, Şahin'e güvenini ifade ederek, ilçeye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve belediye bahçesine zeytin ağacı fidanları dikilmesini önerdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya eski milletvekili Engin Özkoç, CHP İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu, CHP Eski İl Başkanı ve şu an CHP Genel Merkezi Parti Meclis Üyesi Ecevit Keleş ve partiler de Arda Şahin yalnız bırakmadı

Bu tarihi gün, Sapanca'da yeni bir umut ve heyecan dalgası yarattı. Şahin'in liderliğindeki belediyenin, ilçenin ihtiyaçlarına daha duyarlı, daha etkin ve daha verimli hizmet sunacağına dair umutlar artıyor. Şahin'in gençlik enerjisi ve iş dünyasındaki tecrübesi, Sapanca'nın geleceği için umut vaat ediyor. Göreve başlamasıyla birlikte, Sapanca halkının beklentilerinin ve ihtiyaçlarının karşılanması için heyecanla beklenen yeni projelerin hayata geçirilmesi için adımlar atılması bekleniyor. Nihat Arda Şahin'in liderliğindeki Sapanca, yenilikçi ve dinamik bir yönetim anlayışıyla geleceğe umutla bakıyor.

 

 

Levent CANDANLevent CANDAN

YORUMLAR