Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 01:37

SBB Başkan Adayı Yusuf Alemdar “Erenler Sakarya’nın parlayan yıldızı olacak”

Başkan Adayı Alemdar, Erenler’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Küpçüler Yeni Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Alemdar, “Erenler Sakarya’mızın parlayan bir yıldızı olacak. Sakarya Nehri’yle birleşen spor alanları, sosyal tesisleriyle farklı bir ilçe haline getireceğiz” dedi. Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, seçim çalışmaları kapsamında Küpçüler ve Yeni Mahallede vatandaşlarla buluştu. Sakarya Romanlar Derneği Başkanı Orhan Tanyel ve coşkulu kalabalık tarafından karşılanan Alemdar’a, Dernek Başkanı Tanyel ziyaretleri için teşekkür etti. Programda Erenler Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Rahmi Şengül, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Serdar Akgün, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Ömer Barik, Erenler MHP İlçe Başkanı Mustafa Tamer, İlçe Kadın Kolları Başkanı İlknur Armağan ve AK Parti Erenler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halit Yaylalı eşlik etti.

SİYASET
Giriş Tarihi : 14-03-2024 17:34   Güncelleme : 14-03-2024 17:35
SBB Başkan Adayı Yusuf Alemdar “Erenler Sakarya’nın parlayan yıldızı olacak”

Cumhur İttifakı’na yakışır bir şekilde hizmet edeceğiz

Konuşmasında hizmet ve eser siyasetinin devam edeceğini belirten AK Parti Erenler İlçe Başkanı Ömer Barik, “22 yıldır bu kardeşlik coğrafyasında hizmet ediyoruz. İnşallah önümüzdeki 5 yılda aynı şekilde Cumhur İttifakı’na yakışır bir şekilde hizmet edeceğiz. Büyükşehir belediyesinde Yusuf başkanımız ve Erenler belediyemizde Rahmi başkanımızla hizmet ve eser siyaseti devam edecektir. Bu konuda kalbiniz müsterih olsun” dedi.

Programda konuşan MHP İlçe Başkanı Mustafa Tamer, “Küpçüler işi bitirmiş. Cumhur İttifakı’nda olmayanlar bizde ittifakın adayıyız diyorlar. Bizim adayımız belli. Bizim adayımız sahada. Sizlerden Yusuf başkanımıza ve Rahmi başkanımıza güçlü desteklerinizi bekliyoruz” diye konuştu.

Şengül’den Sağlık Ocağı müjdesi

Yeni dönemde Sağlık Ocağı’nın kazandırılacağını ifade eden Erenler Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Rahmi Şengül, “Bizler Erenler ilçemizin hizmetkarıyız. Sizlerin desteklerinizle doğup büyüdüğümüz ilçemizde 5 yıl daha daha hizmet edeceğiz. Bizim derdimiz Erenler’e hizmet etmek. Hamdolsun birçok sorunu hallettik. Altyapıyı hallettik. İnşallah kalan eksikleri Yusuf başkanımızın güçlü destekleriyle halledeceğiz. Sağlık ocağı sorunu var mahallemizde. Yeni dönemde bu sorunu çözeceğiz. 1500 kişilik spor salonu sözünü Gençlik ve Spor bakanımızdan aldık. İnşallah hayata geçireceğiz” dedi.

Hiçbir zaman ötekileştirenlerden olmadık

Programda konuşan Başkan Adayı Alemdar, “Hiçbir zaman ötekileştirenlerden olmadık. Farklılıklarımızı şehrimizin bir parçası ve önemli bir değeri olarak gördük. Bizim Yeni mahalleli kardeşlerimizle gönül bağımız var. Allah nasip ederse eskiden olduğu gibi önümüzdeki dönemde de biz yine sizin sofranızda olacağız. Allah razı olsun sizler de bizim hep yanımızda oldunuz. İnşallah Cumhur İttifakı olarak şehrimiz için en doğru kararları almaya devam edeceğiz” dedi.

Erenler şehrin parlayan yıldızı olacak

Konuşmasında yeni döneme dair mesajlar veren Alemdar, “Yeni dönemde Rahmi başkanımızla birlikte standartlarınızı yükseltmek için var gücümüzle çalışacağız. Hizmet bizim işimiz. Burada eksikliklerimiz var. Bilin ki bunları beraber tamamlayacağız. Şunun sözünü veriyoruz, Erenler Sakarya’mızın parlayan bir yıldızı olacak. Sakarya Nehri’yle birleşen spor alanları, sosyal tesisleriyle farklı bir ilçe haline getireceğiz. Yeter ki bizler kardeş olalım, tüm sorunlar çözülür. Sizin samimiyetiniz kardeşliğiniz bana yeter. Allah sizden razı olsun. Ben sizlerle her zaman gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR