Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 18:18

Sultan's Of The Awards Ödül Töreni, Sultan's Of The Awards ödül gecesi 2022'ye damgasını vurdu!, Ödül alanlarla eğlence gece sonuna kadar devam etti!

Sakarya'da Sakarya Provip Eğitim Merkezi ana sponsorluğunda, Şennur Düzkaya ve Selma Yücel ile beraber Ada Media'nın Altın Güneş Garden Park'ta düzenlemiş olduğu Sultan's Of The Awards ödül töreninde kariyerinde başarılı olanlar ödüllerini aldı.Ödül gecesini düzenleyen Şennur Düzkaya ve Selma Yücel şık giyimleri ile gözlere hitap etmeyi başardılar.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 08-12-2022 19:26   Güncelleme : 13-12-2022 17:56
Sultan's Of The Awards Ödül Töreni, Sultan's Of The Awards ödül gecesi 2022'ye damgasını vurdu!, Ödül alanlarla eğlence gece sonuna kadar devam etti!

 

CanKan, Murat Övüç, Servet Duran, Selahattin Taşdöğen, İbrahim Konar gibi bir çok sanatçı ve oyuncunun ödül aldığı gecede şıklık yarışı vardı.Ödül gecesinde Aykut Pala'nın renkli sunumu ile Kariyerinde başarılı olanlar ödüllerini sahnede sunucuların elinden aldı.CanKan ve Murat Övüç şarkıları ve şovları ile ödül gecesine renk katarken CanKan  Malik Ayhan Ve Fatih Abb dansları ile gecedeki konukları coşturdu.Ödül gecesinde ünlû isimler sevenlerinin resim çekilme isteklerini geri çevirmediler.

Gecede Haberler.com Bedia Teymur, Selahattin Taşdöğen, ünlü yönetmen Erol Koçan, Esra Söznmezer, 46 Çağlar, Şırdancı Mehmet, Oyuncu Bekir Aslantaş, Sezgin Çağla, Kanal D muhabiri İbrahim Konar ve bir çok isim sahnede ödüllerini aldılar.

 

CANLI YAYIN AÇILMIYORSA LÜTFEN LİNK TILAYINIZ......

https://www.facebook.com/fisiltihaberleri/videos/852939065902223

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR