Sueda, Hilal, Lidya, Zeynep Oktay, Mina ve Esin'den oluşan altı kişilik enerjik grup Manifest, sosyal medya hesaplarından yayınladıkları bir video ile hayranlarını heyecanlandırdı. "Arıyo" şarkılarıyla listelerde hızla yükselen grup, ilk albümlerinin 13 Haziran'da müzikseverlerle buluşacağını açıkladı.
Albüm Öncesi Film ve İki Yeni Single Sürprizi
Albüm öncesinde de sürprizlerine devam edecek olan Manifest, 16 ve 30 Mayıs tarihlerinde iki yeni single daha yayınlayacak. Grup üyeleri, albümün bir hikaye anlatmasını ve kliplerin de bu hikayenin parçaları olmasını istediklerini belirterek, "Bu ayın sonunda yaklaşık bir hafta sürecek büyük bir set çalışmasına giriyoruz. Kliplerden önce kısa bir albüm filmi çekeceğiz! Bu film 9 Mayıs'ta yayınlanacak. Ardından çekeceğimiz üç klip ise o filmin devamı niteliğinde olacak," ifadelerini kullandı. Manifest, farklı pop sound'larında hit şarkılar üretmek istediklerinin de altını çizdi.
"Manifestival" ile Yaz Şenliği Geliyor!
İlk konserlerinin biletleri günler öncesinden tükenen ve konserlerinde uzun kuyruklar oluşturan Manifest, en büyük sürprizi sona sakladı. Grup, 28-29 Haziran tarihlerinde İstanbul LifePark'ta kendi isimlerini taşıyan iki günlük bir festival düzenleyeceklerini duyurdu. "Manifestival", sadece Manifest'in değil, başka sanatçıların da sahne alacağı, gündüzden itibaren çeşitli aktiviteler, atölyeler ve eğlenceli etkinliklerle dolu bir yaz şenliğine dönüşecek. Devasa bir sahnede özel koreografiler ve şovlarla iki gün üst üste performans sergileyecek olan Manifest'in festival kadrosu ve etkinlik detayları ise önümüzdeki günlerde açıklanacak. Manifest, bu festivalle dinleyicileriyle unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.