Fısıltı HABERLERİ
HV
03 MAYIS Cuma 09:12

ULUSAL MEDYA HABER BASIN EĞİTİM KÜLTÜR YARDIMLAŞMA DAYANIŞMA DERNEĞİ HIZ KESMİYOR..

"Ulusal Medya Haber Basın Eğitim Kültür Yardımlaşma Dayanışma Derneği" Kurucu Lideri Sn. Yılmaz Gülümser Başkanımız çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Derneğimiz adına yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 15-09-2023 11:05   Güncelleme : 15-09-2023 12:55
 ULUSAL MEDYA HABER BASIN EĞİTİM KÜLTÜR YARDIMLAŞMA DAYANIŞMA DERNEĞİ HIZ KESMİYOR..

" ULUSAL MEDYA HABER BASIN EĞİTİM KÜLTÜR YARDIMLAŞMA DAYANIŞMA DERNEĞİ " KURUCU LİDERİ GENEL BAŞKAN SN YILMAZ GÜLÜMSER ÇALIŞMALARA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR. 

"Ulusal Medya Haber Basın Eğitim Kültür Yardımlaşma Dayanışma Derneği" mizin Kurucu Lideri  Sn. Yılmaz Gülümser Başkanımız çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Derneğimiz adına yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi. 

Türkiye'de haber alma özgürlüğü kapsamında medya camiasından bir çok değerli kardeşlerimizle birlikte kurduğumuz derneğimizin onurlu, dik duruşlu tarafsız habercilik anlayışıyla hareket ediyor olmaktan dolayı mutluluk ve gurur duyuyoruz. 

Dünyada ve Türkiye'de olan biten haber değeri taşıyan olayların gelişmelerini  Yüce Türk Devletimiz'den gizlenmeden Aziz Türk Milletimizden saklanmadan sansürsüz, tarafsız, ilkeli bir duruş içerisinde kalemine sağlam özü, sözü bir olan inanmış insanlarla çalışıyor olmaktan dolayı onur duyuyoruz

Büyük Önderimiz Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetimizin emrindeyiz. 

Büyük Önderimiz Atatürk ilkelerine bağlı olarak ilerleyeceğiz. 

" ÖNCELİĞİMİZ TÜRKİYE CUMHURİYETİMİZ" 

"Doğru Haber alın daima bizimle kalın 
Sağlıcakla kalın" diyerek sözlerini tamamladı. 

Bizlerde "Ulusal  Basın Haber Eğitim Kültür Yardımlaşma Dayanışma Derneği"  Kurucu Lideri Genel Başkan  Sn. Yılmaz Gülümser Başkanımızı ve değerli Teşkilat yönetim kurulu üyelerini sahada başarıyla görev aşan haberci ekip arkadaşlarımızı tebrik  ediyorum. Başarılarının artarak devamını diliyoruz.

 

FISILTI HABERLERİ; Ayşe KILINÇ  ANTALYA

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR