Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 02:48

Ulusal Medya Haber Basın Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Yılmaz Gülümser, Azerbaycan'lı milletvekili Ganire Paşayeva’nın Vefatından dolalı taziye mesajı yayınladı.

Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva vefatı Türkiye'yi derinden etkiledi . Acı haberi 28 Eylül Perşembe  günü akşam saatlerinde geldi. Vefat haberi sonrasında "Azerbaycan milletvekili Ganire Paşayeva'dan  23  Eylül'de Komaya girdi bir süre tedavisi süren  Azerbaycanlı milletvekili Ganire Paşayeva’nın tedavi gördüğü başkent Bakü’deki Merkez Klinik Hastanesi’nde hayatını kaybettiği duyuruldu. " Ulusal Medya Haber Basın Kültür Yardımlaşma Derneği " Kurucu Lider  Genel  Başkanımız  Sn.Yılmaz  Gülümser Tanziye mesajında derin üzüntüsünü dile getirdi  Genel Başkanımız  Sn.Yilmaz Gülümser ; Tanziye mesajında şunları söyledi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-09-2023 11:52   Güncelleme : 29-09-2023 12:00
 Ulusal Medya Haber Basın Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Yılmaz Gülümser, Azerbaycan'lı milletvekili Ganire Paşayeva’nın Vefatından dolalı taziye mesajı yayınladı.

"Ulusal Medya Haber Basın Kültür Yardımlaşma Derneği"  Kurucu Lider Genel Başkan olarak Milletvekili Garnire paşayeva 
Türkiye'de sayısız etkinliklere katılarak.
Türkiye'de Sesini duyurdu.
 Türk'ün güçlü sesi Milletvekili Ganire paşayeva   gururumuz oldu .
23 Eylül’de komaya giren Paşayeva’nın tedavi gördüğü başkent Bakü’deki Merkez Klinik Hastanesi’nde Perşembe akşam saatlerinde hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş oldum. 
Türkiye'nin gür sesi, hukukçu, hekim, gazeteci, yazar ve çok değerli Ganire Paşayeva'nın  vefatını derin üzüntüsü içindeyim.Kısa zamanda çok büyük başarılı işler yapan Ganire Pasayeva 'ya 
Azerbaycan'da uzman doktorların ve Türkiye'den giden Uzman doktorların Büyük müdahale ve önlemlerine rağmen kurtarılamadı.
Azerbaycan'lı Millet vekili ve aynı zamanda Millî Meclis'teki Uluslararası ve Parlamentolar Arası İlişkiler Daimi Komisyonunun üyesi olan 
Ganire Paşayeva’ya Türkiye'mizin ve Milletimizin güçlü sesiydi . Türkiye'nin gururu olan bizleri derinden etkileyen Ganire Paşayeva’ya kalbimizde her zaman yaşayacak. Başta ailesi olmak üzere.Candostumuz kardeş Ülkemiz Azerbaycan ve Türkiye'mizin  Türk Dünyasının başı sağolsun.Allahtan rahmet ailesine yakınlarına sabır diliyorum 
Ruhu şad mekanı cennet olsun"

"Ulusal Medya Haber Basın Kültür Yardımlaşma Derneği " Kurucu Lider Genel Başkan
Yılmaz Gülümser

FISILTI HABERLERİ Ayşe KILIÇ Antalya

 

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR