Fısıltı HABERLERİ
HV
18 NİSAN Perşembe 17:58

Umut dolu ve dürüst şarkıları ile bilinen sanatçı Mert Yalçın, yeni albümü “Şarab”ı 24 Haziran Cuma günü dinleyicisi ile buluşturdu.

Yaşanmışlıkların kalplerde bıraktığı izleri, açık ve perdesiz bir üslupla ele alan müzisyen Mert Yalçın; sırasıyla Yağmur, Şarap ve Ankara şarkıları ile yaşamının üç dönemini üç ayrı şarkıyla müzik severlere sundu şarap şarkısında 70’s funk rock Ankara’da 90s gurunge, Yağmur’da ise 2000’s alternatif pop rock soundunda olan şarkıları ile dinleyenleri muhteşem bir serüvene çıkartıyor. Söz, müzik ve düzenlemesi Mert Yalçın imzası taşıyan albümün kayıtları; Stüdyo Lotusta, Utku Yıldız tarafından gerçekleşti. Mix & Mastering’i de Utku Yıldız’a ait olan Ep ye katkı sağlayan diğer müzisyenler; Erman kılıç, Talya Kaymaz, Barni Barnas, oldu. Uzun yıllardır müzik sektöründe olan Mert Yalçın, solo kariyerinin yanı sıra bir çok alternatif müzik topluluğunda müzik yaptı. Mert Yalçın ve ekibi harika soundları ile alternatif müziğe yeni bir soluk getirirken isminlerinden çok daha fazla söz ettirecekleri açık. Fisiltihaberleri:Semra Tekin

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 15-03-2023 10:12   Güncelleme : 16-03-2023 10:17
Umut dolu ve dürüst şarkıları ile bilinen sanatçı Mert Yalçın, yeni albümü “Şarab”ı 24 Haziran Cuma günü dinleyicisi ile buluşturdu.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR