Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 12:03

Yazar Zeynep Eylül Sevim 43 Yaşını Sevenleri İle Kutladı

Fısıltı Haberleri Yazarı Zeynep Eylül Sevim'e sürpriz doğum günü kutlaması yapan Fısıltı Haberleri Çalışanları, Haber Müdürü Aslı Kılıç, Sasçed Başkanı Mahmure Çolak Yardımcısı Kerim Çatalbaş, Ada Bike Derneği Başkanı Yavuz Akova, Yasemin Tokgöz 43 Yaş gününde yalnız bırakmadı. HABERİN AYRINTILARI VE DOĞUM GÜNÜ MESAJLARI

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 23-02-2024 16:02   Güncelleme : 23-02-2024 16:31
Yazar Zeynep Eylül Sevim 43 Yaşını Sevenleri İle Kutladı

FISILTI HABERLERİ GENEL YAYIN YÖNETMENİ Sabahattin BİRİNCİ'NİN DOĞUM GÜNÜ MESAJI

Dostluk kelimelerle değil, yaşanılan anılarla ölçülür. Seninle birlikte daha nice anı biriktirebilmek dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun!

FISILTI HABERLERİ HABER MÜDÜRÜ ASLI KILIÇ'IN DOĞUM GÜNÜ MESAJI

Birlikte geçirdiğimiz her anın değerini biliyorum. İyi ki varsın canım kardeşim! Doğum günün kutlu olsun!

SASÇED BAŞKANI MAHMURE ÇOLAK'IN DOĞUM GÜNÜ MESAJI,

Şu hayatta eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir! Yaşamın bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın, doğum günün kutlu olsun..

 

SASÇED BAŞKAN YARDIMCISI KERİM ÇATALBAŞ'IN DOĞUM MGÜNÜ MESAJI

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Doğum günün kutlu olsun…

ADA BİKE DERNEK BAŞKANI YAVUZ AKOVA DOĞUM GÜNÜ MESAJI

Saatlerdir parlak bir fikir arıyorum sana hoş bir mesaj yollayabilmek, pırıl bir yasam dileyebilmek için. Doğum günün KUTLU OLSUN!

YASEMİN TOKGÖZ'ÜN DOĞUM GÜNÜ MASAJI

Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir… Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. Daha nice mutlu yıllara.

 

 

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR