Fısıltı HABERLERİ
HV
03 MAYIS Cuma 16:25

YILIN EN BAŞARILI ESTETİK MERKEZİ; Ece Öztep Estetik Ödüllere Doymuyor

İZMİTTE HİZMET KALİTESİYLE ÇOK NEZİH BİR YER ECE ÖZTEP, İLETİŞİM; ADRES ; Ömerağa, Erdem Apt, Pertev Paşa Cd. No:13, 41300 İzmit/Kocaeli

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 13-01-2023 17:47   Güncelleme : 13-01-2023 19:15
YILIN EN BAŞARILI ESTETİK MERKEZİ;  Ece Öztep Estetik Ödüllere Doymuyor

Global Star Ödülleri gösterişli bir organizasyonla sahiplerini buldu. Birbirinden ünlü isimlerin buluştuğu gecede farklı alanlarda başarı gösteren isimler ödüllendirildi. Sanat edebiyat sağlık ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin bulunduğu geceye Yılın En Başarılı Estetik Merkezi ödülünü alan Uzman Estetisyen Ece Öztep damga vurdu.

Ödül alan başarılı şarkıcı ve dansçıların performansı ile büyük beğeni toplayan, 25 yıllık bir firma olarak İzmit ve Kocaeli’nde faaliyet göstererek gecede ilgi odağı olan Uzman Estetisyen Ece Öztep ödülünü aldıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başarısının sırrı sorulan Uzman Estetisyen Ece Öztep ‘ işimizi severek ve keyif alarak yapıyoruz’ dedi. Kendisi ile resim çekilmek isteyenleri de geri çevirmedi.

Ünlü isimlerin randevu talebine onları ofisine davet ederek karşılık veren Uzman Estetisyen Ece Öztep daha sonra gece için hazırlanan özel şovları seyrederek ödül töreninden ayrıldı.

Fısıltı HABERLERİ; Semra TEKİN, FOTOĞRAFLAR; @abdullahbozkurtphotography

Ece Öztep Estetik'İLE İLGİLİ YORUMLAR, 

2 ay önce

Hemen hemen her alan da hizmet alıyorum temizliği ve ilgisinden hiç şüpheniz olmasın içerisi pırıl pırıl çalışanları fazlası ile alakalı ve Güler yüzlü hiç tereddüt etmeden gidebilirsiniz tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum en büyük teşekkürü ise sürekli kahrımı çeken Güler yüzlü işinde profesyonel her alanda kendimi korkusuzca emanet ettiğim Nilay hanıma ediyorum
Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR